Aerolinky Emirates natočily reklamu na nejvyšším mrakodrapu světa | foto: Emirates

VIDEA TÝDNE: Letuška v reklamě na nejvyšší budově světa či modelka bez plavek

  • 0
Diváky iDNES.tv tento týden nejvíce zaujala reklama letecké společnosti Emirates. Letuška na nejvyšší budově světa se zkrátka nevidí každý den. Pozornost si mimo jiné vysloužilo i video, v němž jsou k vidění tisíce nových škodovek, které stojí na obrovských odstavných plochách.

Jedna z největších leteckých společností světa oslavila přesun Spojených arabských emirátů z britského seznamu zemí, kam se nesmí kvůli covidu cestovat, ve velkém stylu. Jednu ze svých letušek totiž poslala přímo na špičku nejvyššího mrakodrapu světa.

A stejného zájmu se dočkalo i video o tom, jak se tato populární kampaň natáčela.

Americká modelka Kapila Mayová se procházela po pláži zcela nahá, nikdo si toho však nevšiml. Známý umělce Paul Roustan z Kalifornie, který se věnuje bodypaintingu, jí namaloval na tělo barevné plavky. Ty vypadaly natolik reálně, že nahé tělo zůstalo bez povšimnutí kolemjdoucích. Video zveřejnila agentura Reuters.

Tisíce nových škodovek stojí na obrovských odstavných plochách, kde čekají na nedostatkové čipy. Nejvíce jich stojí v okolí v Mladé Boleslavi, ale jsou také na letištní ploše v Hradci Králové, kam automobilka vozí nedodělané vozy z Kvasin.

Nákladní vůz plně naložený kládami prolomil visutý most v Carahue v centrální chilské oblasti Araucanía. Konstrukce je silně poškozená, úřady a záchranáři se obávají, že jeho zřícení je v tuto chvíli nevyhnutelné. Řidič kamionu, který vyvázl bez zranění, si podle policie spletl cestu.

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video