Diskuze

Trumpův exprávník Cohen nastoupil do vězení. Věří v lepší Ameriku

Někdejší osobní právník amerického prezidenta Donalda Trumpa Michael Cohen se v pondělí ohlásil ve věznici v Otisville. Právě tam si odpyká tříletý trest za krácení daní a porušení zákonů o financování politické kampaně. Před nástupem prohlásil, že věří, že Amerika bude lepším místem, až se z vězení vrátí na svobodu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Americký právník věří v lepší Ameriku? Ajajaj.

1 0
možnosti

V internetu je proslov byv.prezidenta USA, Jimmy Cartera - pod titulkem - USA je nejvetsi valecnik na svete. Za dobu od zalozeni statu USA pred 242 lety, nevedly jen 16 let nejakou valku. Valcily po celem svete pro vlastni zajmy.

Proslov byl pri slavnosti Babtistu ve statu Georgia.

0 1
možnosti

Čím to je, že ti nejlepší, nejdůvěryhodnější a nejchytřejší prezidenti se obklopují samými lumpy, lháři, podvodníky a podobnou sebrankou.

Jedno jestli Trump, nebo Zeman - na spolupracovníky, poradce a rádce mají hroznou smůlu .......... ;-D

2 0
možnosti
Foto

Mate pravdu, pane Perina. Nejspis jde o primou umeru, takze pan ktery sam sebe oznacil za stabilniho genia musi vybirat a hned zase propoustet ten nejhorsi odpad.

Sefa jeho volebni kampane a tez ve vezeni sediciho gangstera pana Manaforta ovsem jen tak nekdo neprekona.;-)

0 0
možnosti
Foto

Deji se v tom Washingtonu divne veci.:-P

Trump pracne shanel nekoho, kdo by mu potvrdil, ze mu v predvolebni kampani nepomahali rusti spioni. A kdo mu to potvrdil? No prece v telefonnim hovoru sam rusky diktator a sef tech spionu!! A prosim vas, kdo by neveril kagebakovi? ;-)

A srande neni konec. Donik ktery jeste nedavno vitezne kricel, ze ho Muellerovo vysetrovani zcela zprostilo viny a ze se pry Mueller "zachoval cestne" dostal vcera psotnicek a snazi se Muellerovu svedectvi pred Kongresem ze vsech sil zabranit.

A zaroven dela vsechno, aby Kongres neziskal ani jeho danova priznani, i kdyz pred volbami slibil, ze je v pripade zvoleni okamzite zverejni.

Copak nam ten filuta zatajuje? 8-o;-D

6 4
možnosti

Nějak vám nedochází, že ovinění musejí dokázat ti,co ho vznášejí a ne že obviněný potřebuje důkaz, že je nevinen, že?

1 0
možnosti
Foto

A co Trump? Porad zadny impicment? Nic? Jenom na diskusi hromada prazdnych pomluv a konspiracnich teorii, jak hned pristi tyden uvidime Trumpa v teplakach. No nic, tak mozna priste ;-)

5 6
možnosti

To už je minulost. Nyní předseda kanadského výboru pro neamerickou činnost, zjevně konsternován jalovým vyzněním Muellerovy zprávy, uvolnil do oběhu aktuálnější verzi, která slibuje tepláky prý až po skončení Doníkova volebního období.

0 2
možnosti
Foto

Tak to dnes vypada v Americe. Malou rybu zavreli a jeho boss, ktery ta darebactvi vymyslel a narizoval se natrasa v Bilem dome. A jeste si stezuje, jak jsou na neho vsichni zli.

------------------------------------------

More than 370 former federal prosecutors who worked in Republican and Democratic administrations have stated that special counsel Robert Mueller’s findings would have produced “multiple felony charges for obstruction of justice” against Trump — if not for the Office of Legal Council’s policy against indicting a sitting president.

Tak pravi vice nez 370 byvalych federalnich prokuratoru. Trump se dopustil mnohonasobneho zlocinu ale chrani ho jeho statut uradujiciho prezidenta. Nabubrely dacan, ktery si zvolenim zajistil beztrestnost. Nastesti jen docasne.

7 4
možnosti
Foto

už ten levičácký zdivočelý plátek Washington Post nečtěte !! tam se dočtete jen levičícké bláboly

3 3
možnosti

Další klikací zpráva s minimem věcných a důležitých informací z americké politické scény. Z žádného českého média, a tím méně z iDnes, se člověk nedozví, co se vlastně v USA děje.

Nejnovější skutečná bomba byla vržena kupodivu v článku New York Times minulý týden v podobě boudy na George Papadapolouse v roce 2016.

Vyšlo totiž najevo, že FBI a možná i CIA na něj ušili boudu a poslali na něj několik špiclů včetně profesora Josepha Mifsuda, který byl v Muellerově zprávě zmíněn jako ruský agent.

Ale on to evidentně žádný ruský agent nebyl. Rovněž na něj se snažili ušít boudu v podobě "honey pot" posláním turecké krásky aby z něho vypumpovala informace o Trumpově kampani.

Papadopulous byl pak usvědčen ze lži, protože si přesně po roce nepamatoval, zda v jisté době už pracoval pro Trumpovu kampaň či ne.

Takže ona ta Muellerova zpráva, neboli tzv. Mueller Dossier, nebude zas tak moc pravdivá.

Příští roky budou velmi a velmi zajímavé a není divu, že demonrati kopou kolem sebe seč mohou neboť pokud se věci patřičně vyšetří, nemálo z nich by mohlo skončit v báni na dlouhé roky. A to se nikomu samozřejmě nechce, že ano...

Více zde: https://www.youtube.com/watch?v=G_IgRA348Aw

5 5
možnosti
Foto

Nevyjimaly by se Kulíšku ty vase konspiracni teorie lepe treba ve Zvedavci? Tam by vam z toho snad i neco malo kaplo.;-)

George Demetrios Papadopoulos (nikoliv Papadapolous) byl poradce Trumpovy kampane pro zahranicni otazky, FBI skutecne lhal, skutecne zarizoval kontakty s ruskymi agenty a nizky trest dostal jen proto, ze prozradil na sveho bosse a jeho mafianske druhy spoustu uzitecnych informaci. Ktere se porad jeste vysetruji.

Komicke na cele veci bylo, ze Donald Trump ktery ho jeste kratce pred zatcenim vychvaloval pak tvrdil, ze ho skoro nezna a ze jim tam akorat varil kafe. Prolhanost tech lidi cloveku az vyrazi dech. Rv

4 3
možnosti

Od byvaleho Donikova "uklizece" to zni pokrytecky, zvlaste kdyz ji sam svymi pletichami pomahal deformovat. Nicmene, je mozne ze prozrel. Sice prilis pozde, ale i to se pocita.

5 0
možnosti
Foto

Typicke bylo ze dokud lhal, byl pro Trumpa hrdinou. Kdyz zacal mluvit pravdu a spolupracovat s vysetrovateli, oznacil ho Donik za "krysu".

Pan president ma ponekud prehazene moralni hodnoty. Rv

7 3
možnosti

Nechoď Vašlku (Michale) s pány na led, pán uklouzne a Michal si nohu zláme...

5 0
možnosti

jj, ani vrah Horákové Slánský až do konce života nepochopil.

0 0
možnosti