Diskuze

Spojené státy provedly test rakety. První po vypovězení smlouvy s Ruskem

Spojené státy provedly v neděli test rakety s ještě donedávna zakázaným doletem přes 500 kilometrů. Jednalo se o první test po vypovězení smlouvy o likvidaci raket středního a krátkého doletu (INF). V pondělí to oznámilo americké ministerstvo obrany.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tie rakety mala aj jedna,aj druhá strana... Keď sa "tajomstvo" stalo verejným (neudržateľným), tak tú frašku so zmluvou skončili. Teraz budú odpaľovacie zariadenia "behať" aj po zemi bez nejakého väčšieho utajovania - doteraz boli na lodiach a lietadlách.:-P Kdejaý "trpaslík" také rakety na mobilných odpaľovacích zariadeniach už má , tak čo by hrali divadlo.

1 0
možnosti

To udělat Severní Korea, tak je z toho půlka světa na nohou.

0 2
možnosti

Tak a je to tady ne, že Rusko něco testuje a vyvíjí, ale USA už mají dávno tyto rakety vyvinuté i přes to, že v té době ještě platila smlouva, kterou teď vypověděli jen proto, aby mohli začít i testovat, ale Rusko je ten kdo to porušil a chtěl tyto rakety používat.

1 0
možnosti

J28i40ř92í 12B40u66š20e82k

20. 8. 2019 10:37

No a všichni jsou spokojeni, ruští i američtí generálové, zbrojní koncerny akorát to zaplatí "ovce" ze svých daní a to jak ty z našeho táboru míru, tak i ty z tábora který hrozí a řinčí zbraněmi.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jde o naše alianční spojence, takže nevidím důvod k námitkám. Navíc jakýkoliv test by byl první, takže zde ho máme. Může následovat třeba i další, záleží na jejich uvážení.

1 0
možnosti

Typičtí ušáci, kážou vodu a sami pijí víno. A spousta naivů jim na to vždycky skočí.

3 3
možnosti

Rusko tyto rakety rozmisťuje a USA je vyvíjí a zkouší. Porušení smlouvy tedy zavinilo Rusko.

4 7
možnosti

-To ji teda vyrobili pěkně rychle, nebo že by ji měli dříve, než skončila platnost smlouvy? :-P

-Vypovědělo ji USA - a následkem toho i Rusko - ne "Rusko a USA vypověděli smlouvu", jak zmiňujete v článku.

9 1
možnosti

Nejste vy náhodou nějaký Putinův troll?? Používat takové nekorektní, tedy věcné, argumenty??

1 0
možnosti

To se tady opravdu sešla banda hlupáků? Určitě nečekali na oficiální vypovězení, než to začali vyvíjet... Bylo to oficiálně oznámené půl roku dopředu a Trump o tom mluvil už od řijna 2018. Vyvíjet se rozhodně začalo nejpozději těch půl roku před oficiálním zrušením smlouvy. Co je v tom za problém?

3 3
možnosti

Smlouva byla o zákazu vývoje výroby atd. takže k porušení došlo.

8 0
možnosti

J31a56n 68M53a75c53e44k

19. 8. 2019 23:47

mě by zajímalo, jestli nikomu nevadili mezikontinentální střely RF, které mají dolet přes 11 000km. Asi ji znáte jako RS-24 Yars. Podobné to mají amíci s LGM-30 Minuteman III. Pak nechápu, proč řeší 500 až 5500km, když tu jsou větší potvory.

2 0
možnosti

Protoze ty mensi schovate na nakladak velikosti Avie

0 0
možnosti