Diskuze

Policista, který ve Fergusonu zastřelil černocha, je nevinný

Bělošského policistu, který loni v srpnu zastřelil ve Fergusonu neozbrojeného černošského mladíka a událost rozpoutala rozsáhlé nepokoje, očistilo americké ministerstvo spravedlnosti. Případ je tím uzavřen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To na tom obrázku je ten policista, nebo ten podezřelý darebák?

0 0
možnosti

Celá kauza zavání černošským rasismem. Protože kdyby zastřelil nečernocha, tak se o tom nikdo nedoví. To samé kauza žháře ve Vítkově. Kdyby nešlo o cikánské nadlidi, tak ani ty tresty nebudou tak vysoké...

12 0
možnosti

No, kdyby zastřelil bělocha, lidé by se o tom nejspíše dověděli. Normální běloch se ale v takových případech obvykle zaraduje, že je o jednoho nebezpečného grázla méně. A zaraduje se bez ohledu na to, zda střílel bílý či černý policista.

Jakýkoliv zásah proti černému, byť zcela legitimní, je však v očích černochů rasismus. Solidarita černochů s černými kriminálníky je naprosto zvrhlá.

7 1
možnosti

Proč se tu píše bělošský a černošský? Přece podle toho jak se američani serou do kdejaké, podle nich ,  rasové diskriminace u nás v Evropě , bych očekával, že u nich už žádná neexistuje. Nebo že bych se mýlil? Že by v té dokonale demokratické Americe přece jen nějaká diskriminace byla?

4 0
možnosti

To že je nevinný bylo jasné od samého počátku, jediní, kteří byli proti, jsou "lidskoprávní aktivisté" podle kterých se měl od  stodvacetikilového recidivisty raději nechat zabít....

17 0
možnosti

J55a66n 57S75e85k14y47r50a

5. 3. 2015 0:00

Mate ty informace trosku nepresne. Tento policista nebyl nikdy vinny, protoze mistni proti nemu nikdy nezacali vysetrovani (nebyli dukazy proti nemu). Holder chtel samozrejme zacit proces proti nemu, aby uklidnil jeho rasu, ale zase, nemaji dukazy, tak nemuzou proti nemu zadny proces zacit. Tak si to prosim opravte:-)

0 0
možnosti

To zase bude ve Fergussonu obdobi nedobrovolnych "vyprodeju".

9 0
možnosti

To se dalo čekat ne ? Když se podívám na černocha,tak je to evidentní;-D

1 0
možnosti

U nás by to byl směrem k romskému etniku rasistický podtext.

Tady je vidět ten rozdíl mezi evropskou kuturou a US.

A začínáme na to "pěkně" v Evropě doplácet.

8 1
možnosti

B cem jebten rozdíl vidět? Blabolis.

0 3
možnosti

V celé nádheře té zprávy se skrývá malý a pro někoho možná bezvýznamný fakt, totiž že ten policista přišel o práci a nikdo mu jí nevrátí. Takže to shrňme. Policista definitivně očištěn, ale díky pokryteckému politicko-korektnímu výkladu práva policista nemá práci. Skutečně orwellovský svět. Ten policista dělal co měl, ale falešná afroamerická lobby si na ulicích vyskáče podivný konec.

33 2
možnosti

A ještě nějaká trhlá novinářka zveřejnila jeho adresu, takže se musel odstěhovat.

18 0
možnosti