ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Sladký hlas a pohyby jako žena. Imám si vzal omylem muže, hrozí mu vězení

  • 87
Ugandský imám Mohammed Mutumba si měl zřejmě lépe prohlédnout svou nastávající, než se rozhodl pro sňatek. Nevědomky si totiž vzal muže. Ten z něj chtěl podvodem vylákat peníze, na jeho skutečné pohlaví se však po dvou týdnech od svatby přišlo. Vězení ovšem nyní nehrozí jen jemu, ale i zdrcenému imámovi.

Bizarní příběh z Ugandy začal láskou na první pohled v jedné z mešit v tamní provincii Kayunga. Osamělý imám hledal ženu a když uviděl krásnou dívku v hidžábu, měl jasno. Nabídl jí svou lásku a ona souhlasila.

Měla jednu zásadní podmínku – sex až po svatbě. S tím sedmadvacetiletý Mutumba neměl problém. Za svou vyvolenou zaplatil nevěstině údajné tetě dvě kozy, troje tradiční šaty, dva pytle cukru, karton soli a Korán. Svatba se odehrála zkraje roku. Svatební noc už ovšem nikoliv. 

Nevěsta tvrdila, že má menstruaci. Dva týdny. „Byl jsem trpělivý a čekal, až jí bude líp,“ popsal šejk. Bylo mu trochu divné, že jeho žena chodí spát tak navlečená, ale z podvodu ji nepodezíral ani ve snu. Vařila, prala, uklízela. 

„Měla sladký hlas a pohyby jako žena,“ říká také imámův přítel Amisi Kibunga. Pravda vyšla najevo až ve chvíli, kdy sousedé vdanou paní přistihli, jak skáče přes plot a krade jim televizi a šaty. Zavolali policii a ta se nestačila divit.

Podezřelou podle pravidel začala prohlížet policistka. První šok přišel ve chvíli, kdy v podprsence zlodějky objevila nacpané oblečení. Při bližším ohledání pak našla mužské genitálie tam, kde by měly být ženské. 

Překvapenému manželovi pak oznámila, že jeho žena je muž. Podvodník, který si říkal Swabullah Nabukeera, se poté při výslechu přiznal, že jeho pravé jméno je Richard Tumushabe a že si duchovního vzal, aby se dostal k jeho penězům. Napsal to server Nation.

Provdala se za muže v kómatu. Ruska se pak přihlásila o dědictví a odškodné

Zdrcený imám policejnímu zjištění nechtěl uvěřit a trval na tom, že si chce manželčiny pohlavní orgány prohlédnout sám, aby se přesvědčil, píše server Daily Monitor. A aby jeho smůly nebylo málo, kromě životní lásky přišel i o práci. 

Poté, co se vedení mešity dozvědělo, že si jeden z jeho imámů vzal muže, ho totiž odvolalo z funkce. Podle sousedů se pak Mutumba odebral k příbuzným, kde se vzpamatovával ze svého šoku. Příběh však pro něj má ještě dohru. 

Kvůli podezření z „tělesného sblížení s člověkem proti přírodnímu řádu“ je nyní imám ve vazbě a podle serveru PinkNews mu hrozí doživotní vězení.

Oklamaný imám údajně nepoznal, že si bere muže:


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: oděv, Uganda, Korán, sůl

Video