Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Putinův triumf v Helsinkách. Západ se ptá, proč Trump působil tak slabě

Ostuda, ponížení a podřízenost. Tak hodnotí americká média pondělní setkání Donalda Trumpa s Vladimirem Putinem v Helsinkách. Šéfa Bílého domu kritizuje za chování k ruskému vládci dokonce i jeho vlastní strana.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Odpověď je prostinká - protože je vděčný za pomoc při volbách!

0 2
možnosti
JR
OL

Rusko situaci v Sýrii přdnostně využilo k otestování svých vyvíjených zbraní v praxi, případně k jejich propagaci pro následný prodej, což je třeba zřetelně vidět u stíhaček SU-57.

Na druhém místě pak zachraňovalo vratkou pozici svého spojence Asada, kterých jim na Blízkém Východě rapidně ubylo. O snahu pomoci obyčejné populaci Syřanů se dá těžko mluvit bohužel, Rusko především vždy sleduje svoje výsostné zájmy a bylo by naivní myslet si opak.

0 2
možnosti
OV

Najde se v této zemi, ještě někdy novinář,který bude komentovat nezaujatě stav věci.Lidi nestojí o vaše názory, které jsou produktem vaši nenávisti a zloby.Nevím kdo vás platí, ale to svinstvo které produkujete,jenom lidi dále odrazuje vám věřžit, vč.TV!!

1 1
možnosti
AS

Prostřednictvím novinářů se američané dost "odkopali" a dali tak světu jasně najevo, kdo je n této planetě agresorem! USA nutné potřebují mít "nepřítele" , aby jejich zbrojní průmysl mohl existovat!

Je smutné, že toto trvá již od pětačťyřicáťého roku. Začal s tím Churchill a USA se ddi přidali! Pokud by RF neměla adekvátní obranu, tak už by vůbec neexistovala! A to je i jedno z důvodů, proč nemohli rusové nechat Ukrajině Krym! Už by tam měli američané námořní základnu!

1 0
možnosti

Oč americkým politikům vlastně jde? Stupňovat napětí mezi USA a RF? Co tím chtějí dosáhnout? Stupňování napětí nutně vede k válce. Putin Trumpovi reálně popsal úroveň ruské vojenské techniky a nesmyslnost válečného konfliktu. Tuto informaci od svých vojenských informátorů neměl, nebo ji měl zkreslenou. Pochopil, že přínosnější pro USA je spolupráce s RF, než stupňovat konflikt, který stojí USA velké finanční prostředky. Tento názor se pochopitelně nelíbí americkým zbrojařským koncernům. Jde o to, aby D. Trump uměl vysvětlit Kongresu i svým stranickým politikům, rozumnost svých názorů. Jsou jen dvě cesty, spolupráce s RF, nebo válečný konflikt. Ve druhém případě by to byl konec života na Zemi.

2 1
možnosti
AD

Jde jim o to aby zase nevznikl Velký CCCP a zabral půl Evropy! Bojovali v první i druhé svět.válce a třetí by mohla zasáhnout i Ameriku!!! Lépe je zbrojit než bojovat!

0 0
možnosti
RK

Učili jsme se ve škole poučku: Politika je pokračování války jinými prostředky. Donald není dobrý bojovník. Občas kope zákopy na druhé straně fronty u protivníka

1 1
možnosti
PJ

P47a34u18l 77J18a73r80o88s

18. 7. 2018 4:32

Vmesovani do voleb v US..Kdo to vyhrabal? Prece demokrati,protoze ve volbach prohrali.,Tak je snad jasne,ze to neni pravda.

3 1
možnosti
JK

J42a12n 81K77r28p67e71c

17. 7. 2018 22:11

a kdyz clintonova nesla lavrovovi krabicku s tlacitkem reset (bylo to na ni napsane i v rustine) na restartovani rusko amrickych vztahu, tak takovyhle kvikot slyset nebyl...

3 2
možnosti
Foto

J79i43r49i 96B88i56l54i90n68a

17. 7. 2018 22:23

Nebylo to jen tak nahodou jeste pred ruskou agresi proti Ukrajine a dalsich Putinovych zlocinech?

0 1
možnosti
MS

M58a45r71k 86S16t53e31i57n

17. 7. 2018 21:44

Jak asi tenhle narcistický Kačer může obstát vedle lyšáka vyškoleného KGB a studenou válkou?

3 3
možnosti
JK

Absolútne nechápem prečo ten demokrat hovorí o Rusku ako o nepriateľovi. Aký dôvod majú Amíci hnevať sa na Rusko? Kvôli Ukrajine a Krymu? Američania považujú celú Latinskú Ameriku za svoj "dvůrek" a vyhradzujú si právo zasiahnuť tam, kedykoľvek cítia "ohrozenie svojich záujmov". Navyše ktorá krajina, hlavne z tých veľkých, by dovolila, aby príslušníci jej národa boli masakrovaní po desiatkach ako to bolo na Ukrajine?

Postoj k Rusku zo strany Ameriky sa zmenil veľmi rýchlo vtedy, keď Putin zatrhol Chodorkovskému predaj YUKOS-u (vtedy najväčšej ropnej firmy) do amerických rúk. Plus zrušil privatizácie ďalších firiem (resp. ich znárodnil), ktoré ťažili v Rusku nerastné bohatstvo. Všetko to bolo za ožrala Jeľcina tak krásne naplánované: západné firmy budú v Rusku ťažiť nerastné bohatstvo a obhospodarovať ruskú pôdu, dane budú "optimalizovať" (to znamená, že neodvedú buď nič alebo smiešne sumy - presne ako to robili či robia americké firmy Google, Facebook a ďalšie), Západ v Rusku bude podporovať "prozápadných" politikov, ktorí budú robiť všetko, čo Západniarom na očiach uvidia, a v Kremli bude bábková /loutková/ vláda, presne tak ako sú na to Západniari zvyknutí v Afrike a ďalších (neo)kolóniách. Všetko by to bolo bývalo také krásne, keby sa nebol objavil ten "padouch" Putin, ktorý tomu "zatnul tipec".

Skrátka Putin je pre určité kruhy na Západe nepriateľom číslo jedna (oveľa väčším ako islamskí teroristi) len preto, že presadil, aby z ruského prírodného bohatstva mali prospech predovšetkým samotní Rusi. Je to prirodzene spojené s korupciou ako všade vo svete, kde sú štátne alebo pološtátne podniky. Ale väčšina z tých peňazí aj tak ide do ruského štátneho rozpočtu.Koľko by však do toho rozpočtu šlo peňazí, keby to Putin nebol zvrátil?

Často sa hovorí, že Rusko svojmu vzostupu za posledných 15-20 rokov vďačí hlavne rope. Ale aké by bolo Rusko bez týchto peňazí? Chudobné /chudé/ ako kostolná myš. Vydané na milosť a nemilosť Západu a odkázané na jeho potravinovú pomoc.

5 3
možnosti
RS

Svět musí některým lidem připadat divný, že Tomáši Tatíčku. Čím to sakra je, že většina lidí, kteří to někam dotáhli a něco dokázali jsou neomarxisté, sluníčkáři, pomýlenci atd.

2 4
možnosti
TT

Jo, dotáhli to do politiky a médií, ti nejlepší z vás na "kapitány záchranářských lodí". To jsou tvoje idoly.

Ale napadat a urážet, to je asi tak to jediné, co vám neomarxistickým bojovníkům za lidská práva jde všem výborně. A vymýšlet si a lhát, samozřejmě.

2 1
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:25

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...