Diskuse

Teroristické útoky v Paříži

FD

Prý by nešla do některých čtvrtí v sukni a na podpatcích. Toho se fakt dočkat v mé zemi nehodlám, aby má žena a dcery nemohli chodit, jak uznají sami za vhodné. Proudí do Evropy spousty teroristů a neustále se to zlehčuje. Jeden z teroristů z Paříže byl výborný student a hodný chlapec, dokonce odsoudil útoky na francouský týdeník. To podle výpovědí jeho nemuslimských sousedů. Tady je jasně vidět, jak se jim nesmí věřit. Jak se říká, Ďábel zvítězil tím, že lidi uvěřili, že není.

TN

Nekteri diskutujici zde maji nazor, že se máme chovat slusne, abychom ty pristehovalce nenahnevali. To myslite vazne? Jste normalni? Timto si poslapavame vlastni hodnoty a prava!!

PK

P15e49t91r 42K43o86p92l42í60k

18. 11. 2015 9:36

A kdy se ti migranti budou chovat slušně, aby nás nenahněvali? http://gidnes.cz/u/disk/smile8.gif" alt=":-)">

JK

Tak si to shrňme: Makedonie staví plot. Slovinsko staví plot. Srbsko rozhoduje o stavbě plotu. Chorvatsko se připravuje na uzavírku hranic. Rakousku realizuje technická opatření (podle některých zdrojů se jedná pouze o bránu s několik kilometru dlouhými křídly). V Paříži se každý den ozývá střelba, co druhý den se někdo odpálí. Dvě francouzská letadla musela během víkendu nouzově přistát pro podezdření na výbušninu. V Německu zrušili fotbal, který měl být symbolem odvahy a odhodlání bojovat proti islamistům. A dotoho zní Německé unisono (Merkel, Juncker, Schulz)- to zvladnem, nejvetsi nebezpeci jsou xenofobove.

normální lidi z EU to musí vydržet do svých příštích voleb

TN

Islamisté nahraji video, kde vyhrozuji Evrope ve zniceni, pak nasleduje serie teroristickych utoku a z Evropy zni: "Islam za to nemuze, musime byt solidarni." Tfuj, je mi blivno. Ja byt ten terorista, tak se pocuram smichy.

PP

Zajímavé je jak se pořád všichni vymezují proti tomu, aby teroristické činy v Paříži i jinde byly přisouzeny muslimům. Říkají že to jsou teroristi, no dobře jsou to teroristi ale muslimští , páchající teror ve jménu Koránu. Takže správně jsou to islámští teroristi, je to náboženský teror. Myslím že Česká republika by neměla přímat muslimské uprchlíky. Ať přijmou křesťanské uprchlíky, proti tomu nejsem. Je mi jich líto, ale pokud zde nevznikne velká muslimská komunita, bude zde vcelku bezpečno. A já mám rád bezpečno aspoň ve vlastním státě.

"Tahle země patří všem - Refugees welcome" - zajímalo by mě, co ti lidi berou, když jsou schopni vypustit z úst takovou hovadinuhttp://gidnes.cz/u/disk/kukuc.gif" alt="8-o"> Kolik teroristických útoků se musí ještě stát a kolik lidí musí umřít, aby i dementi pochopili, že islám je zvrácený a v Evropě pro něj není místo. Pro islám ještě neskončil středověk, ale my jsme o kus dál a proto není společné soužití možnéhttp://gidnes.cz/u/disk/krik2.gif" alt="!!"> Není v tom nic xenofobního ani rasistického. ale pouze vidění světa bez růžových brýlí. Evropa tu není proto, aby spasila celý svět a ten muslimský už vůbec ne. Celá staletí se Evropa bránila nájezdům osmanských Turků a ubránila se a my teď bez boje máme vydat to, co naše předky stálo moře prolité krve, nehledě na to, že muslimské chápání světa se od té doby vůbec nezměnilo a je pořád silně militantní a možná ještě více radikálnější. Nemůžeme platit za to, že nejsou schopni si ve svých zemích vládnout tak, aby vedli život v míru a v relativním blahobytu, nás to stálo dvě světové války a mnoho mrtvých, tak už nám konečně přestaňte podsouvat, že máme nějakou povinnost se o ty lidi postarat. NEMÁME A ANI NECHCEMEhttp://gidnes.cz/u/disk/vlajkaCZ.gif" alt="[>-]">

http://gidnes.cz/u/disk/rukaon.gif" alt="R^">

PN

P65e17t42r 71N91o67v56á38k

17. 11. 2015 8:59

Tak bruselské muslimské čtvrti jsou líhní džihádistů. Francouzská tajná služba to ví a co dělá? Prý nestíhá... To je opravdu výsměch!!!!!  http://gidnes.cz/u/disk/rukaoff.gif" alt="Rv">http://gidnes.cz/u/disk/vlajkaEU.gif" alt="EU">http://gidnes.cz/u/disk/nosmile1.gif" alt=";-€">

IP

si zkuste najednou pozatykat 10% zapadni evropy http://gidnes.cz/u/disk/smile2.gif" alt=";-)">

JS

Vždy jsem byl humanista. Miluji umění, hudbu, romány z minulých století, rád posedím v kavárně. Prototyp Havloida. Jsem milující, věřím v lidi, pracuji jako zdravotní "bratr", ve volným čase píšu básně a často se přistihnu, že sním i přes den. 

A přesto...nesouhlasím s imigrací. Nesouhlasím s tím, abychom sdíleli zemi, potažmo Evropu s lidmi, kteří nás..ano, nenávidí. A přijde mi tuze zbytečné, považovat za integraci fakt, že je ubytujeme, budeme je hostit a snažit se je naučit, aby nás nenáviděli zase tolik moc. Nikdy se to nenaučí, dokonce i když jim to dovolí jednou jejich mentalita, nikdy jim to nedovolí to, že ďábel sídlí v prázdné kapse. 

Jsem schopný přiznat, že utíkají před hrůzou, že utíkají před chudobou, že...utíkají z určitého důvodu. Ale utíkají tak hrozně daleko, do světa, který jim nerozumí, kterýmu nerozumí oni, představující si, že "tolerance jiného náboženství" je více, než zákony. Smutné je, že mnohdy to více než zákony je. 

Smutný. Dělá mě to smutným. Přál bych si, aby byli šťastní, ale tímto trendem nebudou šťastní ani oni a ani my. Zůstaňte v kultuře, která je vám vlastní. 

A jako dodatek - chci tím říct, že nechápu lidi, kteří žijí stejným životem jako já, rádi si užívají, považují se za inteligentní a umělce...ale s imigrací souhlasí jen z pózy, že to z nějakého prapodivného důvodu patří k tomuto stylu života. Nepatří. Tolerance ano, jednostranná tolerance ne.

DK

http://gidnes.cz/u/disk/rukaon.gif" alt="R^">

TV

T53o11m68a79s 96V76r27l65i91k

17. 11. 2015 21:48

Angelo, ja uz nevim, jak ti to vysvetlit. Ty porad opakujes tu svou prerozdelovaci mantru, jako by to byl ten nejvetsi problem.

Ty mas rada fotbal, tedy tak nejak pofotbalove:

Nemecko: Nemecko-Holandsko. Zapas zrusen.

Belgie: Belgie-Spanelsko. Zapas zrusen.

Polsko: Polsko-CR. Pohoda. Hraje se.

No a proto nechceme ty povinne prerozdelovaci kvoty. Aby to u nas nedopadlo jak u vas. Verstehen Sie?

Foto

H74o26n18z49a 55M32a38r81e53k

20. 11. 2015 8:52

Ten článek je velmi manipulativní. Chtělo by to, aby autor zmínil, co dokáže udělat jeden muslim muslimovi. Když muslimská rodina dokáže dát bombu svému synovi a říct mu, že když se odpálí, půjde hned k Alláhovi, tak to je potom co? A nebo když muslim bičuje muslima, protože zmeškal modlitbu či se špatně poklonil? A mnoho dalších banalit, takové věci jsou na denním pořádku.

  • Nejčtenější

Írán zaútočil na Izrael. Armáda zachytila většinu střel, pomohli spojenci

13. dubna 2024  20:38,  aktualizováno  14.4 8:54

Sledujeme online Írán vyslal na Izrael desítky bezpilotních letounů a také rakety. Je to odveta za útok na íránský...

Rusové zničili Ukrajině elektrárnu, Polsko kvůli útokům vyslalo stíhačky

11. dubna 2024  8:15,  aktualizováno  12:37

Sledujeme online Rusko v noci na čtvrtek podniklo rozsáhlý útok na energetickou infrastrukturu ve čtyřech...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Všechny zabijte, vyzval Islámský stát k útokům na čtvrtfinále Ligy mistrů

9. dubna 2024  12:33,  aktualizováno  15:43

Teroristická organizace Islámský stát (IS) zveřejnila výhružnou ilustraci, ve které vyzývá k útokům...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Z léta opět do mrazů. V příštím týdnu bude i sněžit, varují meteorologové

11. dubna 2024  16:11

Léto se ještě zdaleka neblíží. Upozorňují na to meteorologové a dodávají, že podle všech modelů do...

Politický nerozum. Poslanci kritizují Beka za extrémní náhradu na bydlení

16. dubna 2024  9:14

MF DNES se ptala zákonodárců: Je v pořádku, že v době úspor platí ministerstvo školství šéfovi...

Policie obvinila muže z vraždy družky u Dačic, po činu se přiznal

16. dubna 2024  9:05

Krajští kriminalisté dnes obvinili z vraždy staršího muže. V domě u Dačič na Jindřichohradecku o...

Teploty prudce spadly a jen tak nahoru nepůjdou. Na horách je znovu sníh

16. dubna 2024  8:12,  aktualizováno  8:26

Teplé, až letní počasí, je definitivně pryč. Česko se v úterý probudilo do studeného rána, teploty...

Cimický osahával své pacientky. U soudu vypoví znalec, který minule nepřišel

16. dubna 2024  7:56

Hlavní líčení v případu psychiatra Jana Cimického, který je obžalován ze čtyř znásilnění a 35...