Další střelba v USA: dva mrtví a dva zranění. Policie útočníka zadržela

  • 87
Dva mrtvé a dva další zraněné si vyžádala středeční střelba na severozápadě USA ve městě Seattle. Útočník střílel po kolemjedoucích vozidlech. Policie muže zadržela ihned po incidentu.

Dva lidi zabil a dva další vážně zranil útočník v Seattlu na severozápadě USA. V noci na středu střílel po jedoucích vozidlech. Oznámila to policie, o motivu jeho činu se zatím nezmínila.

Muž nejprve postřelil řidičku, ta byla v kritickém stavu hospitalizována, poté začal pálit na projíždějící autobus. Řidiče autobusu rovněž zasáhla kulka, dokázal se ale s autokarem otočit a od střelce ujet. Útočník pokračoval v palbě na řidiče jednoho z osobních vozů, kterého zabil.

Před policií, která na místo dorazila pár minut po střelbě, se útočník pokusil ujet, ale ve vysoké rychlosti se s ukradeným vozem srazil s jiným autem, jehož řidič zahynul. Policie útočníka zadržela ihned po incidentu.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video