(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Reuters

Panika v nákupním středisku v USA. Místo střelby rozbitá výloha

  • 17
V nákupním středisku ve městě McAllen v americkém státě Texas nahlásili policisté střelbu. Později upřesnili, že se jednalo o zvuky rozbitého skla při pokusu skupiny mužů vykrást klenotnictví. Pachatele zadrželi.

Skupina mužů se v obchodním domě pokusila vykrást klenotnictví. Původně se policisté domnívali, že se v obchodním domě střílelo a vyzvali veřejnost, aby se z místa a jeho okolí vzdálila.

„V mcallenském nákupním středisku La Plaza Mall se střílí. Držte se dál od této oblasti!“ napsala na twitteru policie okresu Hidalgo v nejjižnějším cípu USA. 

Přibližně o hodinu později policisté podle CBS News potvrdili, že se nejednalo o střelbu, ale o zvuk rozbíjeného skla. McAllenští policisté uvedli, že zadrželi pět lidí. Nikdo neutrpěl zranění.

28.července 2018 v 20:36, příspěvek archivován: 28.července 2018 v 21:16

Statement from Chief Rodriguez: We are investigating a robbery attempt at a jewelry store @LaPlazaMall. All known suspects are in custody. No injuries involved. Reports of shots fired are attributed to smashing glass cases. #StayInformed

Podle agentury AP je La Plaza Mall jedním z nejdůležitějších nákupních středisek oblasti údolí řeky Rio Grande.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Nejlepší videa na Revue