Muž se vloupal do domu dvaaosmdesátileté kulturistky. Poslala ho do sanitky

  • 88
Když se lupič vloupával do domu dvaaosmdesátileté seniorky, zřejmě čekal snadnou kořist. Nic však nemohlo být vzdálenější pravdě. Žena byla totiž kulturistka, která se s ním vůbec nemazala. Pustila se do něj takovým způsobem, že byl zřejmě rád, když si ho nakonec převzala policie a lékaři.

Když šla Willie Murphyová ve čtvrtek v noci spát, zaslechla bušení na dveře svého domu ve městě Rochester ve státě New York. Neznámý muž ji prosil, ať zavolá ambulanci. „Je mi špatně, jsem nemocný,“ volal.

Žena mu nevěřila a neotevřela. Namísto toho zavolala policii.

Muže to rozčílilo a rozbil jí dveře. Murphyová, oceňovaná kulturistka, která každý den cvičí v místní pobočce křesťanského sdružení YMCA, se však nezalekla.

„Je napůl tma a já jsem sama a jsem stará. Ale hádejte co, jsem tvrdá,“ řekla Murphyová stanici CNN. „Vybral si špatný dům pro vloupačku.“

Žena začala na lupiče útočit vším, co měla po ruce. První jí do rukou padl stůl. Mrštila jej po muži takovou silou, že se o nezvaného návštěvníka okamžitě rozbil.

Kulturistce to však nestačilo. Vzala zbylé, kovové nohy stolu a začala s nimi nezvaného návštěvníka mlátit. Když zraněný muž spadl na zem, několikrát na něj skočila. Pak odběhla pro šampón, jehož obsah mu nalila do tváře.

Ani to ji nezastavilo. Sebrala koště, kterým ho několikrát přetáhla.

Ačkoliv je Murphyová schopná zvednout přes sto kilogramů, muže se jí nepovedlo vzít a ze svého domu vyhodit. „Chce se odsud sakra dostat. A já se mu pokouším pomoci, ale je moc těžký. Nemůžu s ním pohnout. Je to mrtvá váha,“ popsala Murphyová zápas.

Lupič byl zřejmě nakonec rád, když do domu dorazila policie a z rukou nekompromisní seniorky ho vysvobodila. „Myslím si, že byl šťastný, když jej odvezla sanitka, protože jsem ho do ní dostala. Jo, udělala jsem to,“ přiznala se hrdě žena.

Vitální sportovkyně se rychle stala senzací. Policisté i její známí z YMCY si s ní chtěli udělat selfie. Věří, že se stane inspirací pro ostatní. 

Její přátelé tvrdí, že nejsou vůbec překvapení tím, jak si poradila s nezvaným návštěvníkem. „Je to člověk, s kterým si není radno zahrávat,“ řekl o ní její přítel z YMCY Rajen Sells stanici CNN.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video