Diskuze

Mezi mrtvými cizinci na Srí Lance jsou i tři děti dánského miliardáře

Teroristé na Srí Lance v neděli nezabili jen stovky místních občanů, ale také téměř čtyřicet cizinců. Mezi nimi i tři děti dánského miliardáře Anderse Holche Povlsena, který vlastní podíly v módních značkách. Jeho mluvčí informaci potvrdil a jménem rodiny požádal o soukromí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Zaleťte si do nějaké muslimské země a bavte se s lidmi, zjistíte, že názory umírněného muslima na židy se příliš neliší od názorů Adolfa Hitlera, Také není radno se bavit o toleranci..

pokd máte podobné názory jako oni, budete mít srdečné a přátelské přijetí.

10 0
možnosti
JB

V co věří umírnění muslomové

Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je ze zemí, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabijte je – taková je odměna nevěřících! (Korán, súra Krávy, verš 187)

5 1
možnosti
JB

jen neuhýbat před zodpovědností vlastní i jiných, nevymýšlet si bajky o instalatérovi, co mu odlítla jiskřička od vercajku a koukejme, ona hoří katedrála od střechy až po vrata, nepokoušet se zašmajchlovat tragickou skutečnost omluvnými slůvky Ona pravda beztak sakramentsky vítězí, ledaže to někdy může trvat dlouho.

4 0
možnosti
JN

We have to kill them all

0 0
možnosti
IF

Strašné, nemám slov...

4 0
možnosti
DP

Brusel mlčí, protože šíření islámu v Evropě nepovažuje za chybu, podporují to úmyslně.

Ty kydy politiků, že islám do Evropy patří, to jenom dokazují.

14 0
možnosti
KN

Utocnici nebyli islamiste. Islamista je nesmysl, vymysleny pouze proto, aby se odlisil muslimy, kteri jiz spachali teroristicky cin od tech, kteri jej zatim nespachali.

Utocnici byli proste muslimove, kteri si takto zajistili cestu do nebe, kde po boku masoveho vraha, nasilnika a mucitele Mohameda budou na veky soulozit se 70ti pannami (kterym se navic panenstvi neustale obnovuje), kde budou mit nekonecou vydrz v sexu a pit alkohol (konecne legalne!) z rek vina...

16 2
možnosti
LD

Zaleťte si do nějaké muslimské země a bavte se s lidmi, zjistíte, že jsou normální. Problém je, když se z náboženství nebo národnosti udělá politika. Rozhodně bych k nám muslimy masově neimportoval, ale myslet si, že každý muslim je terorista je taková typická nekavárenská hloupost.

1 8
možnosti
KN

Je to stejne smutne jako smrt tri deti kohokoliv jineho. Navic to ovsem dokazuje, ze za penize si clovek zdravi ani stesti nekoupi...

Uprimnou soustrast rodine... I rodinam ostatnich obeti.

3 0
možnosti
RP

R43o21m15a58n 22P92i55t24t86l

22. 4. 2019 22:27

Způsob, jakým o takovýchto událostech informuje idnes.cz, je ostudný. Od označení tohoto zbabělého teroristického útoku jako ISLAMISTICKÉHO autora odrazuje strach, nutnost falešné korektnosti nebo interní instrukce? Idnes.cz je opravdu ostudou novinařiny.

15 0
možnosti
Foto

J67i42r36k16a 26H14o64n25c66ů

22. 4. 2019 23:47

Já bych to také islamistickým útokem nenazval. Klidně bych napsal, že to byl útok muslimský.

7 1
možnosti
VV

Kromě dětí tohoto miliardáře tam zemřela spousta dalších lidí a jejich životy byly stejně důležité jako tyto děti.

Tenhle útok byl jak se zdá organizovaný a vedený ze zahraničí a bude zajímavé zjistit odkud.

Tady se mezitím vede hon na islám jako obvykle bez toho aby se bral ohled na to, že naprostá většina muslimů s tímto teroristickým činem nesouhlasí.

Terorismus slouží pouze teroristům, nikomu jinému.

To zjistili jak IRA, tak ETA, anebo ostatní teroristické skupiny v Evropě a není důvod si myslet, že to jinde bude jinak.

2 17
možnosti
PF

P85e64t50r 87F30i64a49l71a

22. 4. 2019 22:38

Pane Vaňku, čekal jsem, kdy se objevíte a zmíníte něco podobného. Ještě jste zapomněl na Breivika.

11 0
možnosti
VD

Ne islamu, kolik musí být mrtvol aby se ta ideologie dala na úroveň fašismu, komunismu. Sto, tisíc, tři sta tisic?

10 0
možnosti