Diskuze

Opoziční kandidát získal mandát v Moskvě i s pomocí hlasů vojáků

Sergej Mitrochin, kandidát protikremelské opozice, získal mandát v nedělních komunálních volbách v Moskvě za pomoci hlasů vojáků a jejich rodin. Podle agentury Reuters to ukazují volební data. Ta naznačují, že nespokojenost s poklesem životní úrovně mohla zasáhnout i část armády.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a33n 64M10o25l16n75á25r

11. 9. 2019 14:59

O Putina a jeho Jednotné Rusko už lidé nestojí

1 0
možnosti
Foto

To je zase článek. Takže opozice je sice takřka vyhlazena, ale získá 1/3 křesel... a vojáci musí chodit k volbám, ale mohou si volit, koho chtějí. To je fakt strašný, co se v tom Rusku děje!

10 5
možnosti

Žonglování s daty. Z 56 vyloučených kandidátů bylo 22 opozičních. To znamená, že absolutní většinu tvořili ti "neopoziční" a přesto naše centrála pro státní demagogii napsala , že bylo vyloučeno přes padesát opozičních kandidátů.

Prostě s informacemi se musí politicky správně nakládat. ;-)

4 3
možnosti
Foto

říká se tomu volební boj , jistě že tam mají pátou kolonu a jistě že se US firmám stýská po dobách Jelcina kdy mohly rabovat a rabovat :-) a jistě že se z komára dělá velbloud a jistě že v Moskvě žije víc lidí než v celé naší republice a samozřejmně nikomu nevadí že tu my máme 187 politických stran a ty se nedokáží domluvit ani na tom že se ráno rozední :-) ale hlavně že se staráme o to co se děje v rusku :-) ale že naši politici pro své firmy odkloní 1400 miliard ročně je v pořádku hlavně že národ může jásat že se podařilo po šesti letech postavit 50 metrů dálnice :-)

5 3
možnosti

"Nejméně šest ruských vojáků řeklo Reuters během nedělního hlasování, že byli svými nadřízenými přinuceni jít volbám. Někteří z nich museli navíc přinést fotografii jako důkaz, že skutečně svůj hlas odevzdali."

Mitrochinovi.;-D

3 4
možnosti

doufám, že jste pochopila, že ruské volby jsou vždy za každých okolností silně zpochybnitelné, nedemokratické...

4 0
možnosti

Celá posádka bude v lepším případě přeložena na Sibiř.

7 1
možnosti