Diskuze

Varovné výstřely a bombardování. Rusko hrozilo britskému torpédoborci u Krymu

Plavidlo ruské pohraniční stráže ve středu vypálilo výstražné výstřely kvůli plavbě britského torpédoborce Defender u břehů Krymu. Podle ministerstva obrany se tak stalo poté, co torpédoborec vplul asi tři kilometry hluboko do ruských výsostných vod. Britské ministerstvo obrany zprávu popřelo, žádné výstřely údajně nepadly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K61a24r82e11l 68U25h66e77r

25. 6. 2021 14:36

Britové hledají nepřítele v Rusku, přitom mají 2,7 miliónu vnitřního nepřítele. Ještě rádi budou škemrat o pomoc. Tak jako celá Západní a Severní Evropa.

4 3
možnosti

A u koho budou škemrat o pomoc? Snad ne u Putina, který má skoro tolik muslimů v samotné Moskvě.

0 0
možnosti

...jen počkejte, až Rusko nasadí letadlový prám Kuzněcov!

2 1
možnosti

rusko potřebuje burcovat národní cítění

2 1
možnosti

Vždyť nic jiného posledni dvě desetiletí ani nedělají.

0 0
možnosti

Ty ukrajinské lodě, byly zadrženy teprvé poté co bez žádosti a povolení zcela úmyslně vpluly do Kerčského průlivu a snažily se jím proplout. Dělaly to v koordinaci s ukrajinskými válečnými plavidly plujících cz Azovského moře. Rusové zablokovali plavební dráhu pod Kerčským mostem a poté Ukrajinské lodi zadrželi.

1) plavba všech lodíKerčským průlivem vzhledem k proudům, mělčinám a úzké plavební dráze je regulována a musí být povolena

2) Ukrajinské válečné lodě mohly a mohou Kerčským průplavem proplovat na základě oznámení plavební správě a za respektování jejích pokynů, aby nedocházelo k ohrožení jiných plavdel

3 3
možnosti
Foto

Ty lodě na to mají jaksi právo. Jenže Rusové si z dohod udělali trhací kalendář. ;-)

1 2
možnosti

Britský Indipendent zveřejnil mapku s trasou torpédoborce a z ní je zjevné že Britové podnikli povokativní plavbu podél Krymu a že vpluli do 12 mílových pobřežních vod a to přímu u ruské námořní základny u Sevastopolu.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-british-ship-black-sea-b1871245.html

Přitom víme, že Američani i Britové dostávají přímo htsterické záchvaty, když se vyjímečně nějaká ruská loď objeví 100 kilometrů od jejich základny.

Takže tady bych si tipnul, že k těm výstřelům i k bombám došlo.

8 5
možnosti

P74e51t19r 21M25i62n27a14r

24. 6. 2021 1:50

Britové zkouší, co si ještě dnes vlastně mohou dovolit. Mají moře kolem celé své země a tak je s podivem, že otravují v Černém moři. Jo, kdysi chtěli Krym i dobýt, ale nakonec byli dobiti. I posílali tam Turky a pod.

Mne Britové už nepřipadají jako velmoc námořní , ale musulmanská.

6 4
možnosti

No co co. Bobíci provokovali a dostali po čumáku. Já si ale myslím, že to nebylo z jejich hlavy. Dostali to za úkol od Amíků, protože Amíci sami si to nedovolí.

7 8
možnosti

P79e63t52r 71M79i36n80a32r

23. 6. 2021 23:36

Přesně tak. Britové jsou dnes nic, mají problémy a asi by se jim i taková šikovná válčička i hodila a tak provokují. A jejich tajné služby ? To je ozdoba dnešní zemské populace. A až bude ministr obrany musulman, tak teprve něco lidstvo zažije. Mají v tom Salisbury 6 tum NP jedů, kterými prý otrávili Skřípala ti dva rusští univerzální špioni-diverzanti. ;-D Naučili je amíci to říkat jako novičok. Zkomolenina now we shok či know we shock a podobně. Učili to novináře, běželo o tom video. Někdo to prásknul. Asi nějaký Piráteček ;-D

3 2
možnosti

J30i53ř54í 94U20h58e22r

23. 6. 2021 22:44

Všichni co nás zrazují a spolčují se se štvavými západními agenturami,budou časem po zásluze potrestáni.Boží mlýn y melou.

0 0
možnosti

Zase spousta bojechtivých mladých mužů, co nebyli ani u odvodu. Opravdu doufám, že vám to jednou vyjde!

6 0
možnosti

Kreml brání ukradený Krym virtuální střelbou a mediálním humbukem.

Jeho zdejší příznivci se nad chrabrostí molodců rozplývají blahem.

7 7
možnosti

Virtuální střelbu nahrál novinář BBC, který byl na tom torpédoborci... :-D A torpédoborec pak rychle uznal hranice...

4 3
možnosti
Foto

Bájní Rusové se změnili v bájící Rusové ........ prostě jak když Putin fackuje medvěda ;-D

4 5
možnosti

To má jako někoho povzbudit, aby se nebál, a dal se k armádě? Ti Britové to dostali rozkazem, a určitě jim odlehlo, když jim velení dovolilo otočit...

0 0
možnosti