Diskuze

Západ nás chce vykolejit, prohlásil Putin. Tajná služba má zvýšit své úsilí

Ruský prezident Vladimir Putin na středeční poradě s vedením tajné služby FSB nařídil této nástupkyni sovětské tajné policie KGB zdvojnásobit úsilí při odhalování a potírání toho, co podle agentury AP označil za pokusy Západu o destabilizaci Ruska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P12e48t43r 33K74o13r23b29e40l

26. 2. 2021 11:36

Důstojník KGB. Je třeba něco dodávat?

1 0
možnosti

Že SSSR zkolaboval, rozpadl se a nevydržel ani 100 let je fakt, můžeme se jen hádat, zda Rusko nezkolabuje a nerozpadne za mnohem kratší dobu .

Má silně našlápnuto, Putin je silně nervózní a jak to vypadá i nemocen a paranoidně sedí v bunkru.;-D;-D

1 1
možnosti

Putine, Západu jste u pr..., ekologicky zničený, plundrovaný žebrákostan, vyrábějící jen zbraně včetně novičoku. Dej (nejen) sousedům pokoj a snaž se zavést demokracii a prosperitu, stejně už tam nebudeš dlouho!!!!

1 2
možnosti

Tak destabilizace států je spíše ruskou doménou a v tomto ohledu je nutno přiznat, že Západ hraje už dlouho druhé housle. To Rusko vytvořilo tuhle hru a nově definovalo její pravidla. Dodnes jsme na ruskou hybrydní válku nenašli recept a pokud se to rychle nezmění, prohrajeme.

4 3
možnosti

"Pár let zpátky byla uveřejněna studie bezpečnostních poradců švédského premiéra a ta ukázala, že 27 z 29 OZBROJENÝCH KONFLIKTŮ NA SVĚTĚ za posledních 30 let mají na svědomí americké tajné služby, Pentagon a americké ministerstvo zahraničí. RUSKO TAM NEFIGUROVALO ANI JEDNOU. To byla tzv. Vídeňská zpráva OBSE z roku 2007, po níž není na internetu dnes ani vidu, ani slechu. Dokonalé prázdno.

Američané špehují hlavně spojence, nepřátele mnohem méně."

P.S.: Áno, Američania vyvolali aj tú vojnu v Rwande, vojnu v Juhoslávii a aj ten útok Iraku na Kuvajt posvätili oni...

1 3
možnosti

Rusko je stále polokoíóniou Západu, hoci Putin pomaličky rok za rokom odrezáva riadenie Západu v ruských hospodárskych aj nehospodárskych zložkách.

To, že sa Západu darí v Rusku stále menej a menej je možné vidieť na riešení ruských krízových situáciách v roku 2014-2015 a porovnať ich s ruskými krízovými situáciami v r. 2020 a 2021.

Útok na hospodárstvo Ruska zo Západu aj z vnútra Ruska v roku 2014 (pád cien ropy) trval až do začiatku roku 2016 - teda skoro dva roky.

Útok na hospodárstvo Ruska v marci 2020 (začiatok 8.3.2020) trval približne 3 týždne. Potom bol na žiadosť Trumpa zastavený-prerušený. Západu v tlaku na Rusko DOCHÁDZA DYCH.

I pokus s Navaľného návratom do Ruska akosi Putin využil na identifikovanie "nespokojných" a hoci západná mafia investovala do tohoto pokusu skoro 1 milión BitCoinov akosi táto vzbura nemala efekt sú to vyhodené krypto-peniaze.

3 7
možnosti

Viktoria Nulandová (3. najvyššia žena v administratívy J. Bidena, predtým i B. Obamu): "Nadišiel čas zvrhnúť Vladimíra Putina, pretože je už slabý."

"Rusko je štátom vyvrheľov, ktorí reagujú len na politiku sankcií a trestov."

https://www.youtube.com/watch?v=_ZuxuGJrhGM

2 4
možnosti

Vypadá to, že Putinovo Rusko nějakým způsobem kolabuje. Jinak by Putin tak neplašil a nehledal až tak zoufale "viníky". Tohle pro něj nevypadá dobře. Jako by se dopředu snažil "vysvětlit" proč to tak dopadne.

Co na to jeho agenti u nás na Hradě?

9 4
možnosti

P96e82t86r 19K78l52e66i39n

26. 2. 2021 0:00

Rusko nijak nekolabuje hlupáku. Putin chápe, že v roce voleb do Dumy se zrádci typu Nevalnyj budou mít zvýšenou aktivitu. Nevalnyj se za pomocí

3D lživé pohádky snaží destabilizovat Rusko a nedaří se mu. Hnije v base a doufám, že dlouho bude.

0 0
možnosti

Vážená redakce, proč jste smazali spoustu příspěvků?8-o Všechny byly k tématu - Rusku!!!!!! absolutně všichni jsme tu psali jen a pouze o Rusku...já se zblázním

3 5
možnosti

V93í60t 88O83ž18a62n68a

25. 2. 2021 10:47

zapněte si titulky a automatický překlad

https://youtu.be/ABY_3IiEfaQ

0 0
možnosti

podobné snahy jsou normálka už od časů Mohameda Mossadegha, co s ním v roce 1953 provedli by už dnes s Putinem dokázali těžko, ale mají jiné prostředky.

1 0
možnosti

takhle to zacalo v tricatych letech, nasel se ten kdo za vsechno muze, nejdriv se doporucovalo nic od nich nekupovat pak jim zavreli kramy, dal nosit zlutou hvezdu a jak to nakonec dopadlo vsichni vime. Masirka jede na plny pecky.

Proste je nutne pripravit lidi na valku aby byli tak frustovny ze pak jen ukazou prestem ten za to muze a lidi pobezej.

4 9
možnosti

rusko od roku 1917 ani nic jiného nedělá, jen ukazuje prstem a říká, že oni za to můžou, že jsme ti nejhorší na světě...a s koncem putinmíra se to bude dál a dál stupňovat.

11 6
možnosti