Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Fráze jak z Wikipedie. Vystoupení „špionů“ ze Salisbury vyvolalo pochyby

Útok na dvojitého tajného agenta Sergeje Skripala a jeho dceru v Salisbury zosnovali Rusové, ale nemusel jej nutně schválit prezident Vladimir Putin, napsal v listu The Guardian ruský novinář Alexej Kovaljov. Zahraniční média reagovala na čtvrteční rozhovor dvou Rusů podezřelých z útoku značně ironicky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M73i57c46h83a76l 23R94a76k

17. 9. 2018 14:27

Obdivuji odvahu pravičáků tvrdit to, co tvrdí. Bacha, mohl by na vás přijít Novičok, dotknete se, a zemřete, pokud se vám ovšem nepodaří vstát z mrtvých jako Skripalovi, a před ním prý Ježíši Nazarejskému...:-):-):-),

Odvahu, chrabří neúplatní pravicoví borci, odvahu, držím vám palce:-):-):-)

0 3
možnosti

Kristapana,....opet "The Guardian"....Takze tomu proste musite verit.

0 3
možnosti

lide gramotni a dostatecne vzdelani, aby chapali precteny text, vedi, ze Guardian neni ultra levicacky komunisticky tisk, ale mirne nalevo od stredu.

Pro ty, co hladove polykaji vsechny lzi vypocene Fox News a Breitbartem, cokoliv nalevo od Fox News jsou komunisticka media -protoze FN jim to rekl.;-D

Nejvetsi ironie je v tom, ze nikdo z FN komunismus ani socijaaalismus NIKDY nezazil na vlastni kuzi. Sedi si v USA v pohodlne kancelari, financovani zprofanovanym penezi Murdocha a jenom vyluzuji nesmysly a broskvoviny vymyslene na ohlupeni neinformovanych, malo vzdelanych a proto snadno ovlivnitelnych osob.

1 1
možnosti

Uvedomuje si niekto, že ak by Rusko chcelo Skripaľa zabiť, tak by to urobilo už doma, keď ho mali v rukách. Veď mnoho ludí v ruských väzeniach to neprežije.

Najpravdepodobnejšia príčina toho, že sa Skripaľ stal pre Britániu nepohodlný, či skorej nebezpečný je to, že keď ho prepušťali z väzby a umožnili mu emigrovať do VB, asi súhlasil so spoluprácou. To by bol veľmi dôležitý dôvod aby bol prepustený. Spolupráca bola zrejme úspešná a tak ho bolo treba odstrániť, spolu s dcérou, ktorá mohla byť kľudne kurierom medzi nim a ruskými tajnými službami. Je to konšpiratívne ale najviac to zodpovedá pravde. To potvrdzuje aj skutočnosť že to prežili, lebo na túto eventualitu boli určite pripravení.

Pokiaľ boli v kóme všetko klapalo a bol tu ďalší prípad "Litvinenko". Pre ešte väčšie zdôraznenie bol prístup médii temer neobmedzený. Po prebudení to ale zabránilo prípad doviesť do konca.

Teraz Británii nezostáva nič iné len ich izolovať vraj pre ich bezpečnosť. Ak sa niečo od nich objaví, tak len zprostredkovane, lebo pri priamom predstúpení pre média, by mohli odhaliť skutočné pozadie prípadu.

3 6
možnosti

chapu, ze mas narizeni oponovat vysledky britskeho setreni vsemi prostredky a vsemi moznymi - i nemoznymi :-P- vymluvami

1 2
možnosti

To vse zni jak "Pohadka tisic a jedna noc", m.j. kasna symfonicka basen Rimskeho Korzakova.

0 1
možnosti

Ak chce niekto nájsť odpovede, tak sa musí samostatne bez vedľajších tlakov, vžiť jednak do kože Skripaľovcov, ale aj do úlohy Británie od vlády, cez tajné služby, vyšetrovacie orgány a aj média.

0 2
možnosti

Vzorová pozice. Nesedává takhle uvolněně s rukou na stole i Vovka ?

0 0
možnosti

Jak to ti dva zvládli. Namazat kliku .. V hotelu vytrousit novičok a ještě to stačili šoupnout do kontejneru a otrávit další... MIMOCHODEM doufám , že v tom hotelu co se našel novičok mají jistě záznam a PODPIS hostů. To je podle mne něco co zcela zapadlo a je hodně důležité.

3 8
možnosti
Foto

Na to treba aspoň 3 doktoráty, že? ;-D

Hádajte, jak zistili v ktorej izbe boli ubytovaní. To už je neuveriteľné, čo všetko sú niektorí schopní vytiahnuť a ako sa divia aj samozrejmostiam. :-)

7 0
možnosti

Je možné, že v tom Rusko prsty má. To co mě ale zaráží nejvíce, je,, že vše je dokládáno tzv. fakty, ze kterých by i ten největší ťulpas pochopil, že pachatel je nějaký Nikita a Voloďa. Jen ten název jedu by snad šlo vylepšit - třeba Smertelnyj, sovětskyj Novičok dlja atentatov. A fakt si dovedete představit pitomce, kteří brindají tento jed po hotelu, kde bydlí? A natírají jim kliku dveří, čímž vytváří garanci další kupy mrtvol? A jaký je důvod použití tohoto jedu oproti jiným způsobům - taková pistole s tlumičem je nudná nebo spíše neni dost ruská? Buď jak buď, ať se jedná o provokaci nebo zvojtěnou akci ruských zpravodajců, museli to být v obou případech pitomové par excelanc.

2 5
možnosti

Co je takzvaneho na nasledujicich faktech?

- dva rusti obcane tvrdi, ze planovali cestu do Salisbury, letenky do UK si zarezervuji tesne pred odletem a zpatecni rovnou dvakrat.

- jejich pasy byly vydane prakticky zaroven a zatim neexistuje doklad o jejich zivotech pred datumem vydani tech pasu. Stejne tak se zatim neobjevil zaznam o jejich predchozich dokladech vydanych RF.

- v den Skripalovy otravy se objevi u benzinky pobliz Skripalova domu, ktera je na opacnou stranu od jejich udajneho cile cesty, ktery se pokusili navstivit uz o den drive. Ten samy den odleti zpatky do RF.

6 0
možnosti

Petrohrad už propagandistickou bitvu vzdal? Dřív, jak byl článek o Skripalovi, bylo tu diskutérů a mínusářů... Teď jsou zalezlí...

7 1
možnosti
Foto

y trolove v patek o pulnoci evropskeho casu jsou doma a nadavaji na putina a rusko.... pochybuji ze se jim rusky rezim libi, ale nekde delat musi a troli farma muze byt docela dobry dzop.--

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 6
možnosti
Foto

se pletete, teroristicky utok zakazanou chemickou latkou na 100% musi resit mimo policie a tajnych slzeb i vlada a nejaky druh bezpecnostniho vyboru nebo podobne instituce..... Rusko trosku prestrelilo... ale bolsevik uz je takovy a rusko se nezmeni nikdy...

8 1
možnosti

A65l37e24š 24V15í62t27e68k

14. 9. 2018 23:49

Na druhou stranu, Erdogan si ve velkém unáší takzvané "pučisty" po desítkách z nejrůznějších zemí světa bez jejích vědomí a kolik tureckých diplomatů jsme že solidarity vypověděli?

6 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum. Nahradí ji Havel?

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  13:31

Přímý přenos Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy. „Předsednictvo TOP 09 děkuje ministryni pro...

Vrah hodil tělo ubodaného muže do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024,  aktualizováno  13:27

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

Odvrátili jsme dronový útok na Minsk z území Litvy, tvrdí Bělorusko

25. dubna 2024  13:11,  aktualizováno  13:21

Šéf běloruské tajné služby (KGB) Ivan Tertel ve čtvrtek uvedl, že se podařilo zmařit dronový útok...

Ministerstvo vyčlenilo vakcíny pro těhotné. Válek apeluje na přeočkování dětí

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  13:10

V Česku stále rapidně přibývá případů černého kašle. „Registrujeme 956 nových případů,“ řekla...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...