Diskuze

Raper vtipkoval o testech panenství své dcery. New York je chce zakázat

Americký raper T.I. vtipkoval o tom, že svou osmnáctiletou dceru bere na „testy panenství“. Jeho slova vzbudila národní pobouření. Ve státě New York vznikla iniciativa, která chce tuto praktiku zakázat. Podle OSN se prováděj testy panenství ve dvaceti zemích světa, včetně USA.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle toho, co psal slovenský tisk o etniku, ještě nedávno, jsem se vážně lekl, že ten panenský test dělají otcové a to docela nevratně. I ten dvouprstý si myslím asi nebude zrovna vratný. Pořád však lepší dva prsty než .... a ještě otcův. Stále více to vidím jako válku mezi kulturami, jako válku mezi zaostalostí a demokracií, jako válku mezi náboženstvím a zdravým rozumem. Podotýkám pouze, že komunismus je také náboženství a považuji za urážku, když mne mínuskáři nazvou za můj antiteismus komunistou. Naštěstí mínusy mám rád, protože tím pádem vím, že můj příspěvek oponent přečetl 8-o

1 0
možnosti

A nebylo by lepší své dceři dát pás cudnosti a každý den ho kontrolovat? Teda to je ubožák.

3 2
možnosti

A ze zeny maju zmysel pre humor:-)

2 1
možnosti

Pokrok nezastavíš. Známkou dnešního pokroku je zakazování všeho možného a velkoměsta v tom suverénně vedou. Čím větší tím pokrokovější a levicovější, protože se tam dá snadněji žít bez práce a z poučování a mentorování. NY je typický příklad, ale i Praha už není baštou pravice jako dřív, ale baštou novodobých pokrokářů. Podle toho to v ní také vypadá.

4 2
možnosti

Hmmm tak jízda na kole. Zajímavé. Přiznám se, ze o tom jsem neměl ani tušení :-p

2 0
možnosti

Stačí špatně připevněné sedlo, které při nasedání upadne... Neštěstí nechodí po horách, ale po cyklistkách :-)

0 0
možnosti

Zajímalo by mě, zda v té Indonésii je při přijímání do ozbrojených složek panenství podmínkou, či stopkou. Osobně tedy dost pochybuji, že by se panna prala líp.

0 0
možnosti

Proč ne? Zatím se ubránila vždycky. ;-D

0 0
možnosti

Dobrej herec i zpěvák. Dělal si legraci a jediná osoba na světě ho za může kritizovat za dělání si legrace z vlastní dcery a tou je právě jeho dcera. Jinak jsou to jen žvásty těch, kterých se to netýká :)

12 3
možnosti

V dnesnej dobe ludia nemaju zmysel pre humor:-)

3 0
možnosti

Zase je v článku chyba překladu, která mění význam originální zprávy. Nemá být " ... využíván k jejich kontrole,“ ale "... využíván k jejich ovládání“. (anglické slovíčko control)

5 0
možnosti

21. století? Tuhý nechutný patriarchální středověk RvRvRv

5 12
možnosti

Zmysel pre humor tebe chyba aj v tom 21storoci:-) Este nam povedz ako teba ten patriarchat ovlada? Urcite zarabas menej ako muzi:-)

3 0
možnosti

A to býval ten I.T. celkem sympaťák.

;-)

3 0
možnosti

Je to rebel, tedy vlastně raper, alespoň podle yDNES:-P

1 1
možnosti