Diskuze

Za videem, kvůli kterému padla rakouská vláda, stojí právník z Vídně

K videu z Ibizy, na kterém bývalý rakouský vicekancléř Heinz-Christian Strache domlouval spolupráci s Ruskem, se přihlásil vídeňský právník Ramin Mirfakhrai. V pátek médiím napsal, že mu šlo o demokracii. Kvůli skandálu padla rakouská vláda a Strache skončil i jako šéf protiimigračních svobodných (FPÖ).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O pár míst dál je článek o pokusech StB kompromitovat kardinála Berana... Tehdy ještě neměli takovou techniku, ale jinak pan advokát dost opisoval

4 0
možnosti

Stracheho nachytali na hruškách v zinscenovanom videu, ktoré malo jasný zámer, ale, priznajme si všetci z V4, že podobných rozhovorov politikov s kadejakými oligarchami bolo u nás určite veľa, len tie skutočné rozhovory aj s reálnymi dohodami akosi nik nenahral. A kto a koľko dostal peňazí na voľby, médiá a ktorému sponzorovi kde a koľko predražených štátnych zákazok naši mocní priklepli, o tom môžme len tipovať.

0 0
možnosti

Jestli se dají v Rakousku podobnými trapárnami sestřelovat vlády, tak jim žádná nevydrží odteď déle jak 14 dní

4 0
možnosti

P92a56v83e52l 11K31ř31í78ž

25. 5. 2019 19:17

No jen pokud nebude vyhovovat určité skupině mocných...

0 1
možnosti

Nejsou ty Rakusaci z porcelanu, kdyz jim dokaze sundat vladu takovahle prkotina? Neco takoveho vytahnout na naseho velkovasnostu, tak mu to ani nebude stat za komentar...

2 0
možnosti

Sebastian Kurz se chytil do stejné pasti jako Strache - jen jiným způsobem. Nechal si rozbít vládu pochybnou léčkou od člověka zřejmě muslimského vyznání. Proč asi? Svobodní jsou prostě stranou, která chce mít v Rakousku imigraci pod přísnou kontrolou. A to se samozřejmě nelíbí sluníčkářům - neboli těm, kteří by chtěli pozvat do země co nejvíc ekonomických imigrantů.

Strache je možná mocichtivý a arogantní, ale stačilo jej pouze vyměnit za důvěryhodnějšího člena Svobodných. Takto udělal Kurz přesně to, co bylo cílem toho manipulátora - vyhnal z vlády všechny ministry za Svobodné a v pondělí se mu to vrátí jako bumerang - bude jeho doplněné vládě vyslovena nedůvěra. Po rakouských posledních parlamentních volbách bylo mnoha tzv. liberálům trnem v oku, že se Lidová strana spojila právě se Svobodnými. V4 tehdy s uspokojením konstatovala, že další země bude na naší straně v otázce nesmyslných kvót a celkového řešení ekonomické imigrace. Teď to tedy padlo - v důsledku politické nezkušenosti rakouského premiéra. Nebo je za tím něco jiného? "Překvapivě" se to video objevilo před evropskými volbami, kde se očekává vzrůst zisků stran, které tak úplně neprožívají vize Macrona a spol. Tak si počkáme do nedělního večera.....

10 0
možnosti

Pěkně zpracováno. Již jsem psal.

Takže co je zakázaný, tak je možné v dobré víře. Takhle se dá odstranit kdokoliv.

1 0
možnosti

J32i73r63i 47C40e34e

25. 5. 2019 17:28

Tak teď nějak nevím... Jde o turecké vměšování do rakouské politiky, nebo německé vměšování, nebo jde o vnitrorakouský politický boj?

1 0
možnosti

J71i42r31i 22T81i65c82h32y

25. 5. 2019 17:23

Nejak jsem tu aferu nestihl. O co jde? "zapad" vesele obchoduje s Cinou, Saudi Arabii, proc ne s Ruskem. A tomu Michafraiovi jde o demokracii?

2 0
možnosti

J95a90n 28M79o97l19n42á95r

25. 5. 2019 16:57

Další ruské vměšování.:-/

1 0
možnosti

"Zveřejnění videa krátce před evropskými volbami Strache označil za cílený útok na vládu země, na její suverenitu a na právní stát. Německá média už dříve toto tvrzení jasně odmítla."

...... ehm..... Strache si asi myslí, že ON je stát ......

2 0
možnosti

Jak to ze se v rakousku po kompro videu hned odstupuje a u nas by k tomu nevedla ani vrazda v primemprenosu?

2 4
možnosti