Diskuze

Americký policista použil proti Floydovi smrtící sílu, tvrdí expert

Bývalý policista Derek Chauvin, který čelí před americkým soudem obžalobě z vraždy a zabití George Floyda, použil proti tomuto muži smrtící sílu. Ve středu to řekl policejní expert na používání donucovacích prostředků, kterého si jako svědka předvolala žalující strana.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Odnesl to ten kluk, který nahlásil že mu platil falečnou dvackou a když se s Floydem nešlo dohodnout, protože byl nahulený, zavolali z managerem policii a tak měli podíl na jeho smrti. Ztratil práci dostává výhrůžky a i když prohlásil že svého činu lituje, tak je mu to houby platné.

0 1
možnosti
MB

To je hezka historka Babicko, ale nikde dukaz, ze platil falesnou bankovkou neni a uz vubec ne, ze ji vyrobil Floyd. Jedna zase pravi, ze platil nekrytym sekem, ale ten take nikdo nevidel. Floydova rodina je dost zamozna a on jezdi v docela drahem SUV Mercedes. Dvacka to je tak na combo hamburgera menu. A finalne, kvuli falesny dvacce u ktery by v ten moment nikdo nemohl prokazat, ze ji zfalsoval Floyd ma policista pravo zavrazdit spoutaneho chlapa? A sjede se kvuli tomu nekolik policejnich vozu? I kdyby byl nadranej, tak by ho nanejvys po zjisteni totoznost pozvali na stanici k podani vysvetleni odkud tu bankovku ma. Od roku 2007, kdy si osedel trest zadny zaznam nemel.

0 0
možnosti
PK

Po té estrádě a mediálnímu humbuku bude hodně těžké, aby soud prokázal svoji nezávislost a proces byl opravdu nestranný.

3 0
možnosti
OU
MB

To ze autor clanku uvadi, ze pachatel byl beloch nijak neospravedlnuje cin ktery spachal a nezprostuje je ho viny za vrazdu, kterou prukazne spachal pred ocima mnoha svedku, kteri ho nahrali a nafilmovali, pane Ruzicka. Pockejte si na vyrok poroty a soudce.

0 0
možnosti
TB

Tohle je proces asi stejně nezávislý jakým si prošla Horáková. O spravedlnost nejde a výsledek je rozhodnut předem. Tohle není soud, ale lynč.

2 2
možnosti

J87a13n 35Š28l49é67g11l

8. 4. 2021 15:41

Víte o tom, že výběr poroty musí odsouhlasit i obhajoba?

1 0
možnosti
JL

Z procesu mám pocit, že prokuratura chce "officera" zavřít, protože neadekvátně zasáhl a zabil s pomocí dalších 3 kolegů člověka (že je to byl černoch a uživatel drog není důležité), obhajoba bude tvrdit, že obžalovaný Chauvin se zapomněl skoro 10 minut na krku nebezpečného zločince, protože na něj dav pokřikoval nadávky, filmoval ho a vůbec znervózňoval při výkonu služby, krom toho zatýkaný se bránil zatčení tím, že si stěžoval, že nemůže dýchat. Nechal bych porotu, ať si rozhodne , v jakém městě chce žít - kde prostě policie může zabít tímto způsobem člověka, nebo to není úplně košér a metoda by se neměla tímto způsobem při zatýkání 4 na 1 používat. Mimochodem média většinou vypouštějí podstatnou infomaci, že Floyd měl spoutané ruce za zády pouty. Zajímavé také je, že policisti neslezli z mrtvoly, ani když přijeli záchranáři - a pouta mu záchranáři sundali sami až v sanitce, kde ho začali oživovat. Když přijeli, Floyd už nedýchal a neměl pulz, policajti se na mrtvole prostě "zapomněli" , asi je to bavilo na něm ležet.

0 6
možnosti
LM

Osobne bych radsi zil ve meste kde umre fetak pri policajnim zakroku, a umre jen a z toho duvodu, ze absolutne nespolupracuje s policii a jeste se s ni rve, nez ve meste kde fetak ridi auto a ohrozuje ostatni lidi...

Vy byste radsi mesto, kde vas budou ohrozovat fetaci? A vite, ze s tim policajti nebudou nic delat?

Protoze co se stane, kdyz Chauvina potrestaj odstrasujicim pripadem? Domyslel jste to? Az priste policie bude zavolana na zfetovaneho cernocha, kterej absolutne nebude spolupracovat, myslite, ze se bude policie jakkoli snazit? Ne radsi otocej hlavu a pujdou pryc...

6 0
možnosti
VJ

V84í17t 52J43e24ž54e17k

8. 4. 2021 14:03

Takže v jeden den video s nebohým tatínkem, kterého (jenom) sebrali před děckem a odvezli. Druhé video se zákeřně se bránícím černochem, který při zákroku nepřežil.

Tak schválně, hledám lidi, kteří odsuzují ten první případ a souhlasí s druhým. Šup šup, přihlašte se. Jsem zvědav kolik Vás je ;-)

0 0
možnosti
LM

Ja. Chcete nejake zduvodneni? :)

0 0
možnosti
MT

Floyd zemřel loni v květnu poté, co mu běloch Chauvin devět a půl minuty klečel na krku, i když si Floyd stěžoval, že nemůže dýchat.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/policista-derek-chauvin-smrtici-sila-policejni-expert-george-floyd.A210408_060430_zahranicni_misl

"Běloch Chauvin"? Co do toho pletou rasu? Občan, jako občan!

6 1
možnosti
EV

A o tom to je. Kdyby napsali, že při policejním zákroku zemřel zfetovaný afroamerický recidivista a přidali, že kladl odpor, tak už to taková bomba není. ;-)

6 0
možnosti
MK

Pokud někoho zajímá jak ten soud probíhá a jak moc se názor novinářů blíží realitě, tak videa a souhrn za minulý týden lze nalézt zde:

https://legalinsurrection.com/2021/04/chauvin-trial-day-7-wrap-up-a-horrible-day-for-the-prosecution/

0 0
možnosti
MG

Přijde ještě někomu kromě mě divné, aby někdo vyráběl nebo užíval kombinaci fentanylu s metamfetaminem v jedné tabletě? Vždyť "pozitivní" účinek obou drog - tím rozumíme účinek, který uživatel vyhledává a kvůli němu drogu bere - je u obou naprosto opačný!!8-o

0 0
možnosti
MG

Zároveň ty protichůdné zprávy, kdy podle jedné pitva potvrdila fentanyl a PŘEDCHOZÍ užívání pervitinu, ale rozbor tablety, kterou asi nakousl a vyplivl na místě, měl pervitin prokázat přímo tam?

0 0
možnosti
Foto

Je zvláštní jak ti co háji toho policistu na jednu stranu jsou schopni tvrdit, že Floyd zemřel na předávkování a na druhou stranu, že kladl odpor když před smrtí ležel spoutaný na zemi.

Přitom jsou to věci, které se naprosto vylučují.

2 9
možnosti
Foto

Takze rikate ze osoby na perniku nejsou agresivni?

4 2
možnosti