Diskuze

V St. Louis zastřelil policista dalšího černocha, mladík na něj mířil

Policie v americkém St. Louis zastřelila dalšího mladého černocha. Osmnáctiletého mladíka zabil na předměstí americké metropole policista poté, co na něj muž namířil zbraň. Informovala o tom agentura Reuters.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pred  par dny cernoch zabil 2 policisty a nikdo se nebouri, Jen kdyz policajt zastreli nejakeho kriminalnika v sebeobrane. Oni si snad mysli, kdyz maji Obamu,ze si mohou vse dovolit. Delaji  s Mexicany nejvetsi kriminalitu ve Statech.

0 0
možnosti

Mohli by o střílení černochů natočit komedii a vysílat ji o svátcích. S odpovídající kampaní by jistě znovu byl neutuchající zájem ..

1 0
možnosti
Foto

Policajt by měl byt statecny,odvazny a mej by pouzivat hlavu.pokud ze strachu o svuj zivot nekolikrat zadahne protivnika pak by mej vymenit povolani

1 3
možnosti

"Byl to statečný a odvážný policista, který nevyměnil povolání."  Jo jo, moc pěkně by se to na jeho náhrobku vyjímalo. Použila jste při psaní příspěvku hlavu ?

3 0
možnosti

A co se takhle zmínit o tom, jak byl mladík za posledních 15 měsíců od svých 17. narozenin obviněn z několika trestných činů:

3 útoky, ozbrojená loupež, nezákonné držení zbraně, krádež a ozbrojený kriminální čin.

9 0
možnosti

Nedivím se. Kdyby američtí policisté pracovali nějakou dobu v ČR, byla by to tu samá zpráva o zastřelených "mladících"... :-/ ... věřím tomu, že černoši si nyní (v USA) zkrátka jen začali moc dovolovat na ostaní obyvatele = a policista jen cítil potřebu je chránit tak, jak je v zemi obvyklé.

4 0
možnosti

Jak to, ze v titulku muze byt napsano cernoch? Kdyz v CR zpacha trestny cin Rom, tak se pise "muz".

6 0
možnosti

Jenom doma, o deliktech Romů v cizině se může psát že to byl cikán.;-)

3 1
možnosti

J27a22n 77S86o49c94h67o46r

25. 12. 2014 12:47

Připravujeme si nepříjemný problém tím že muslimy a černochy neposíláme tam, kam patří do zemí jejich domoviny.

Já osobně si myslím, že by se pro muslimy a černochy mělo někde na Sahaře vytvořit nějaké neutrální území, odkladiště kam by byli muslimové a černoši kteří nemají legální pobyt deportováni. Odtud by pak mohli dle vlastního uvážení migrovat kde je přijmou nebo zůstat na tom neutrálním území.

Poprvé bych je tam deportoval zdarma, ovšem s evidencí biometrických znaků. Opakovaně dopadeni černoši a muslimové nelegálně na zakázaném území už by byli trestáni, aby se jim odnechtělo příště porušovat zákaz nelegální imigrace.

Jo a samozřejmě, internovat odděleně muže od žen z pochopitelných důvodů. Pokud se nevzpamatujeme a budeme je tolerovat jako dosud, připravujeme si nepříjemné problémy, budou nás přepadat, budou proti nám demonstrovat na našem vlastním území, budou zapalovat automobily a vraždit naše lidi, vyhlásí nám válku a nakonec je budeme muset všechny vystřílet.

4 1
možnosti

Obávám se, že máš pravdu. Nasvědčují tomu všechny zprávy ze světa.

1 0
možnosti

M90i91l38a91n 57V11i15k

25. 12. 2014 11:51

Proč je titulek zkrácen o podstatu?!!

1 0
možnosti

J69o79h51a69n 31R10e94y

25. 12. 2014 17:15

Podstata přijde až druhý den, kdy se černoši vyspí z opice a zjistí, že jich je o jednoho méně.To pak bude podstat na několik článků.;-D

0 0
možnosti

Měli bychom pomoci Afroameričanům v jejich boji za svobodu a rovnoprávnost. Přesuňme proto  naše vojáky z Afganistánu do USA[>-]

1 6
možnosti

J52a55n 38B10u60ř46i21č

25. 12. 2014 10:12

I jako vtip je to naprosta zhovadilost. Takovy pomateny rudy blabol, pane Kroupo.

7 0
možnosti

černocha z džungle vyhnat můžeš, ale nikdy nevyženeš džungli z černocha.....

11 0
možnosti