Muž se chvíli na kapotě udržel, pak ale spadl pod kola auta a řidič ho přejel

Muž se chvíli na kapotě udržel, pak ale spadl pod kola auta a řidič ho přejel | foto: TV JOJ

Po ostré bitce s obušky přejel řidič útočníka

  • 238
Pouliční kamera ve slovenské Skalici natočila drsnou bitku zakončenou přejetím člověka. Parta opilců zbila řidiče auta. Když 26letý muž z místa odjížděl, přejel jednoho z útočníků, který mu skočil na přední kapotu.

Trojice podnapilých mužů provokovala posádku kolemjedoucího auta. Podle reportáže TV JOJ, která záznam kamery odvysílala v pondělí večer, z něj vystoupili lidé s obušky a strhla se pouliční bitka, při které opilci řidiče zbili.

Zveřejněný záznam kamery začíná místem, kdy se napadený zvedal ze země vedle svého auta, za kterým stálo další vozidlo. Vypadalo to, že je po všem a dál se rvát nechce. Opodál sebral ze země čepici, sedl za volant a rozjížděl se. Jenže tím incident neskončil.

popisek POULIČNÍ BITKU ZACHYTILY KAMERY
Záběry TV JOJ

Z místa mimo záběr totiž přiběhl jeden z útočníků a skočil mu na kapotu. Chvíli se udržel, ale při zrychlení spadl před vozidlo. Řidič přes něj přejel oběma levými koly.

Policisté celou scénu sledovali bezpečnostní kamerou. "Vyšetřovatel řidiče obvinil z ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci," citovaly bleskovky.sk policejní mluvčí Martinu Kredatusovou. Muži hrozí až deset let vězení.

Pouliční bitka ve slovenské Skalici

Zraněný se podle TV JOJ jmenuje Richard. Skončil v nemocnici, má zlomená žebra, dvojitou zlomeninu pánve a léčit se bude asi dva měsíce. S televizí se odmítl bavit.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video