Diskuze

Schválení omezení Obamacare vyhnalo do ulic New Yorku demonstranty

Na amerického prezidenta Donalda Trumpa čekaly v jeho domovském New Yorku ve čtvrtek vedle australského premiéra Malcolma Turnbulla i stovky demonstrantů. Vášně roznítila hlavně prezidentova nová reforma systému zdravotního pojištění, která ten samý den těsně prošla Sněmovnou reprezentantů amerického Kongresu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J25a89n 42K16r78p16e61c

6. 5. 2017 14:34

Obamacare byl schvalen s tim, ze ma usetrit az 200 mld. dolaru rocne a zt trilion dolaru v budoucnu za zdravotni pojisteni. kdyz se ukazalo ze je to zcela mylny predpoklad, prisel Obama s tim, ze je treba do systemu nalit federalni penize. a to hodne. s tim ho poslali republikani nekam. Obamacare je v totalnim rozkladu (viz. npr. http://www.euro.cz/politika/obamacare-selhava-pojistovny-davaji-od-reformy-ruce-pryc-1301783) zejmena proto, ze se do nej prihlasili ti nejrizikovejsi pojistenci a ne ti mladi a zdravi, ktere tento system potreboval.

1 2
možnosti

A jak to řeší Ryancare?

1 1
možnosti

AHCA má sice daleko do toho, co Trump sliboval před volbami, ale podařilo se mu zrušit Obamovu ACA, což je pro něj i mnoho jeho příznivců důležitější než co jiné.

1 0
možnosti

Na to kolik lidí žije v New Yorku je několik stovek demonstrantů opravdu obrovská síla.

3 0
možnosti

J81a77n 18U14l57r84i16c84h

6. 5. 2017 12:59

Konečně se republikáni semkli v boji proti socialismu. Mám velkou radost. Jen tak dále.

1 2
možnosti

Tyhle "stovky" demonstrantů je pro svět opravdu zdrcující zpráva

6 0
možnosti

Že dělají nenávistný levičáci bordel není noc nového.

5 0
možnosti

Pro příslušníky levice je charakteristické, že opilí vyráží hulákat demonstrovat do ulic. K večeru začnou zapalovat auta a rabovat.

9 2
možnosti

To Sorose nebo Killary ani moc nestálo. Zaplatit pár set socek po 5 USD/hod.... A iDnes konečně mohla napsat, že byly demonstrace. Po hlasování v Kongresu o tom nepadlo ani slovo.

8 3
možnosti

Kdy už si konečně všechny ty Sorose, Obamy Clintonky, Merkelice, Zemany, Sobotky, zkrátka socialisty a komunisty vezme čert do pekla? Obávám se, že nikdy poněvadž Lucifer není hloupý a takovými darebáky si Peklo nezasviní, ještě by mu tam začali dělat nějaké revoluce.:-P:-P:-P

9 2
možnosti

Žádné schválení je nevyhnalo, ale spíš "demonstrovné" multimilionáře Sorozy.

5 2
možnosti