Moderátor Noro Dolinský

Moderátor Noro Dolinský | foto: Profimedia.cz

Slovenský moderátor Dolinský zkolaboval v přímém přenosu. Kvůli respirátoru

  • 661
Slovenský moderátor televize TA3 Noro Dolinský zkolaboval v neděli v přímém přenosu politické diskuze. Kvůli jeho špatnému stavu byla televizní relace na chvíli přerušena. Je možné, že situaci zapříčinil respirátor, ve kterém se moderátorovi těžce dýchalo.

Hosty nedělního diskuzního pořadu V politike slovenské soukromé televize TA3 byli podle serveru Nový čas poslanci Jana Cigániková (SaS), Ľuboš Blaha (Smer-SD), Juraj Krúpa (OĽANO), Matúš Šutaj-Eštok (Hlas-SD), Tomáš Taraba (nezávislý) a politický analytik Eduard Chmelár. 

Od začátku vysílání pořadu bylo jasné, že se moderátor necítí dobře, postupně přestával na debatující politiky reagovat. Ti včas zareagovali a nabízeli mu vodu, poté i židli na posazení. 

Na záběru, který můžete zhlédnout TADY, je vidět, že neměl Dolinský daleko k omdlení. 

Vysílání diskuze tak bylo přerušeno. Po několika minutové přestávce ale pořad pokračoval ve vysílání, bez dalšího vysvětlení se na obrazovkách objevil i Dolinský. 

Podle serveru O médiách se moderátorovi cca po půl hodině opět udělalo nevolno, musel si sednout na stoličku a sundat ochranu úst, aby se mu lépe dýchalo. Následně se omluvil, že musí pořad ukončit předčasně. 

Špatné dýchání kvůli respirátoru

Podle slovenských serverů je pravděpodobné, že se moderátorovi špatně dýchalo kvůli respirátoru, což ovlivnilo jeho celkový stav.

Televize TA3 po prvním přerušení relace uvedla, že se „Norovi Dolinskému udělalo během vysílání nevolno. Proto jsme přerušili debatu živě. Nicméně věříme, že šlo jen o krátkou indispozici, jelikož se rozhodl, že po přestávce se vrátí k moderování relace. Velmi oceňujeme jeho profesionální přístup,“ uvedla pro server Nový čas mluvčí televize Oľga Dúbravská.

K situaci se vyjádřil i jeden z hostů, politický analytik Eduard Chmelár. Na svůj Facebook napsal, že Dolinského ještě před začátkem přenosu upozorňoval, že se v respirátorech nedá dýchat. 

Později se k celé věci vyjádřil i samotný moderátor. „Chci vám všem, kteří jste mě podpořili, upřímně a ze srdce poděkovat za podporu a všechna přání,“ napsal Dolinský na Facebook.

Svůj dík vyjádřil i poslancům, kteří se debaty účastnili. Ti ho totiž, jak sám napsal, zachránili před ztrátou vědomí.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Nejlepší videa na Revue