ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: AP

Muž se propadl dírou v chodníku do hejna krys. Bál se křičet o pomoc

  • 79
Muž z New Yorku prožil na vlastní kůži scénář mnohých hororových příběhů. Zatímco čekal na autobus, otevřel se pod ním chodník a on se propadl přímo do obřího hejna krys. Zraněný se bál křičet o pomoc, aby mu hlodavci nevlezli do pusy, řekl později.

Leonard Shoulders čekal na autobus v newyorské čtvrti Bronx. Najednou beton pod ním popraskal a on se zřítil pod zem. Dopadl přímo mezi krysy.

„Lezly všude po jeho těle, a on se bál, že když bude křičet o pomoc, vlezou mu i do pusy,“ řekl jeho bratr Greg White deníku The New York Daily News. Uvedl, že si Leonard při pádu zlomil ruku a nohu.

Na místo přijeli hasiči. Tvalo jim půl hodiny, než muže z dutiny dostali. Poté byl převezen do místní nemocnice, kde se po úrazu léčí.

Městem se odpradávna nesou různé hororové příběhy, například ty tvrdící, že v tamní kanalizaci žijí krokodýli. Skutečná příhoda, kterou zažil Shoulders, se nyní možná zařadí mezi ně.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: New York, Krysa, Bronx

Video