Diskuze

Německo začne postupně rozvolňovat opatření, otevřou obchody nebo divadla

Karanténa v Německu kvůli pandemii nemoci covid-19 potrvá nejméně do 28. března, zároveň ale země začne s postupným rozvolňováním opatření. Od pondělí se mohou otevřít obchody v regionech, kde je hodnota nižší než 50 nových případů na sto tisíc obyvatel za sedmidenní období. Pokud se bude situace v zemi dále zlepšovat, 22. března by se mohly otevřít divadla a zahrádky restaurací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zapomněli napsat že děcka chodí do školy

0 0
možnosti

Sousedům moc přeji, že na tom nejsou jako Česko. Však také chodil přes léto s rouškama a v bývalé jugošce jich člověk moc nepotkal. A rozvolňovat....až bude masa očkovaná, jinak je to nebezpečné.

2 1
možnosti

Bylo by dobré s tím rozvolňováním, která by mělo být pozvolné, i nějaký čas po naočkování populace počkat.

1 1
možnosti

Epidemie se siri hezky podle pravidel chaosu. Od kolegu v praci z Nemecka, Belgie, Francie, slysim to same - nedodrzuji se stejne veci a dodrzuji taky stejne.

2 0
možnosti

Sakra to dojizdi dost z daleka.

0 0
možnosti
Foto

Jo jo předali to k nám. Označili nás za semeniště viru a teď rozvolńují. No jen klid. Z toho co vidím se jim to vrátí jak facka. Hoši němečtí, vzhledem k tomu, že nejpostiženější začly být regiony na hranicích s vámi, tak je jasné odkud se britská varianta k nám dostala. Pendleři ji přivezli sem od vás. Ano pro šťouraly druhý zdroj bylo Polsko a jejich otevřené sjezdiovky. O tom, že tyto země na tom údajně nejsou hůř než my, by se ale dalo úspěšně pochybovat. A plyne mi z toho jediné. Nemají to pod kontrolou a mají zkreslená data. Ale s chutí obviní druhého a budou dělat chatré.

0 2
možnosti

Za semeniště nás označila i CNN. ;-)

0 0
možnosti

V Německu mají situaci jako byla u nás v polovině září. To jsme měli vše rozvolněné a děti bez roušek ve školách. A vláda odvážně nereagovala dokud jsme se nedostali na první stránky světového tisku.:-/

1 0
možnosti

Jenže roušky nosí nepřetržitě od loňského května až do teď.

1 0
možnosti

M57í97š19a 20C73o29h76l95a

4. 3. 2021 10:10

Rozvolňovat? To je nezodpovědnost. Chtějí nás zabít? Zavřete hranice s Německem!

0 0
možnosti

Už dlouho jsou zavřené. Z německé strany.

0 0
možnosti

V balkánských státech už se jede téměř dle normálu. Viděl jsem live kameru Sarajevo, v Bulharsku od 1.4. zcela bez omezení (nyní "jen" hospody do 23). Navíc jde o oblasti, kde nedodržování čehokoliv mají doslova v krvi

2 0
možnosti
Foto

No právě, a v Severní Koreji virus ani neměli, že ano...;-D Takže pak tam pojede hromada blbounů z Čech na dovolenou, protože tam se přece nic neděje a nic tam nemají, a zase bude "zdroj nákazy" v Čechách.

1 0
možnosti

J32a18n 28T95a23r21a30b25a

4. 3. 2021 9:44

Jj, a jako všude se i v Německu ukáže, že zavírání nemá na šíření viru zaznamenatelný vliv, protože problém je úplně jinde. Jen Česko a Slovensko si pojedou dál svou specifickou cestu.

1 2
možnosti

Morová jáma uprostřed Evropy jsme ale my a ne Německo. Pozná se to snadno, nabídli nám místa v nemocnicích když v našich už covidová místa nejsou.

A to máme v přepočtu víc nemocničních lůžek na počet obyvatel než oni.

Říkaly to ženský a CNN.

Slovensko je lepší, používají ivermektin a poslali si letadla pro Sputnik a dovezli ho. U nás se žvaní a všechno se dělá až když je pozdě. :-/

0 0
možnosti

Je dobré, že v Německu, Polsku a Rakousku mají lidé stále rozum ... děkujiR^.

4 0
možnosti

J72a46n 16T44a27r27a13b28a

4. 3. 2021 9:44

Myslíte lidi nebo politiky?

0 1
možnosti

Všude se bude rozvolňovat dřív, než u nás. Tady se kvůli pár desítkam tisíc důchodců v požehnaném věku raději nechá zhroutit ekonomika, což bude mít dopad na celý národ.

0 0
možnosti

J30a42n 36T92a44r58a82b98a

4. 3. 2021 9:45

Paní Dášo, to není kvůli důchodcům v požehnaném věku. To je proto, že v říjnu máme volby a penězovod současným samovládcům bude uzavřen.

1 0
možnosti