Diskuze

Migrace je genocida, hlásá muž, jenž se stal starostou i díky Merkelové CDU

Představitele hlavních německých politických stran šokovala zpráva, že jejich zástupci zvolili v části hesenského města za starostu člena krajně pravicové strany s vazbami na neonacistické kruhy. Stefana Jagsche z Národní demokratické strany (NPD) podpořili také příslušníci Křesťanskodemokratické unie (CDU) kancléřky Angely Merkelové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ma pravdu. V Evrope to dopadne hodne spatne a dlouhoto trvat nebude.

0 0
možnosti

J67a50n 12J51a79h40n

10. 9. 2019 11:52

Pud sebezáchovy je silnější než bezhlavá korektnost a pokud ne, národ zahyne, jako již zahynuly jiné, zvláště, když čas tak rychle plyne.

2 0
možnosti

Na tom transparentu není napsáno "genocida" je tam napsáno"vražda národů". Genocida je taková uhlazená varianta překladu nápisu na transparentu.

2 0
možnosti

S46t39a96n 96B38i35l94y

10. 9. 2019 11:38

Nevážený autore, díky Babišovi jste nedůvěryhodný... To je asi tak stejná hloupost, jako do titulku uvést příjmení Merkelová a její CDU. Ale popořadě, možná vám to uniklo, ale paní Merkel už dávno CDU nevede, zkuste googlit AKK, a za druhé, to, že je Babiš ulhaná estébácká ostuda, t. č. premiér, ještě neznamená, že může za to, co kdo v jeho novinách napíše. Pakliže si to ovšem někdo od Máry přesně takhle neobjednal. A teď jen, co je vlastně horší, že.

0 0
možnosti

L29e84o 43V82á21l26e47k

10. 9. 2019 11:16

Je úplně jedno k jaké politické straně kdo patří, aby prohlédl. Stačí k tomu dvě věci. Prostudovat Právo Šaría a mít zdravý rozum. To vás přesvědčí o rasismu, útisku žen, genocidě židů a nevěřících a nadřazenosti muslimů, kteří nás nazývají Káfiry, v horším případě Dhimmí, tedy třetiřadí občané. Dále, že Právo Šaría je pro muslima závazné, nereformovatelné a nelze jej překládat, ani o něm diskutovat. V preambuli je jasný postoj k zákonům hostitelských zemí: Ústava státu je člověkem vytvořený dokument nevědomosti, džáhilíe, proto musí být podřízen Právu Šaría. Z toho tedy vyplývá, že podporovat migraci muslimů může je nechápavý, blouznivý, snílek, nebo vlastizrádce.

4 0
možnosti

Já nevím co pořád proti těm "uprchlíkům" máte. Potřebujeme je, aby nás zachraňovali při autonehodách, když pojedou náhodou kolem.

3 0
možnosti

Před pár stoletími možná i někteří američtí indiáni, nebo australští domorodci také mluvili o konspiračních teoriích...

5 1
možnosti

Volby ano, ale výsledek ne? A jaké hodnoty SPD myslíte? Vtyčený prostredník Gabriela voličům. Vy jste ti náckové.

4 0
možnosti

Zcela logické vyústění současné situace. Tyhle strany budou vyhrávat volby po celé evropě.

6 0
možnosti

Dobrá zpráva od DDT. Místy se to konečně začíná v dobré obracet.

4 0
možnosti