Diskuze

Terorista z Hanau měl xenofobní sklony, chtěl vyhladit některé národy

Německé státní zastupitelství vyšetřuje střelbu v Hanau jako teroristický čin, řekl hesenský ministr vnitra. Střelec měl podle něj xenofobní motiv. Pravicový radikál Tobias R. sepsal pamflet, ze kterého jsou patrné jeho rasistické a paranoidní představy. Některé národy je podle něj třeba vyhladit. Policie míní, že je text autentický.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Muslimové mají xenofobní sklony, chtejí vyhladit některé národy. Proč to nenapíší u každého jejich útoku?8-o

3 2
možnosti

A na to jste přišla jak? Které národy chtějí vyhladit?

0 2
možnosti

Jim nejde o národy jako takové, ale o nevěřící (příslušníky jiných náboženských skupin a ateisty), takže odhadem usilují o vyhlazení, případně zotročení tak 3/4 obyvatel planety Země. Zdá se ti to málo? Nebo považuješ za menší zlo, když to není na národnostním principu? Sděl nám svůj pohled zalitý sluncem humanismu...;-)

1 0
možnosti

Nevím, odkud čerpáte informace. Já jsem navštívil 10 muslimských zemí, s žádnou cestovkou, která vás doveze z letadla do bazénu a zpět, všude jsem byl na vlastní pěst, často stopem. S těmi muslimy jsem mluvil, jedl, bydlel u nich a vím, že žijí normální životy se všedními starostmi jako my. Ani jednoho jsem neslyšel mluvit o vyhlazení nebo zotročení kohokoliv. Určitě se takoví extremisté najdou, ale to ve všech náboženstvích. Tedy házet muslimy do jednoho pytle je nesmysl.

1 0
možnosti

Jojo, mluvil jste s nimi a oni se usmívali..., já vám to věřím, klamat nevěřícího jim korán dovoluje, neřkuli ukládá. No ale pak tu máme činy, ano ne všichni obyvatelé Molenbeeku šli vystřílet pařížský Bataclan, ale když se tam pak teroristé vrátilii, nikdo z nich policii neupozornil, ukrývali je a nepochybně jejich čin většinou schvalovali. Kdybyste pochyboval i nadále o smýšlení muslimů, tak zde si můžete prohlídnout reakci desítek tisíc tureckých muslimů na minutu ticha za oběti z Paříže při fotbalovém utkání. Kdybyste náhodou nerozuměl co celý stadion jako jeden muž řve, tak je to aláh akbar...

https://www.youtube.com/watch?v=A4FpeWJHtac

Nebuďte naivní!

0 0
možnosti