Desítky milionů sázkařů opět pokusí své štěstí

Desítky milionů sázkařů opět pokusí své štěstí | foto: Profimedia.cz

Němci i cizinci opět vyhlížejí losování rekordní loterie

  • 1
Německo dnes bude opět na nohou. Největší jackpot v historii lotta působí skutečné sázkové šílenství. O rekordní sumu v přepočtu jedné miliardy a 133 milionů korun svedou zápas nejen desítky milionů Němců, ale i Češi, Poláci, Belgičané či Francouzi.

Losování, které ukáže, zda a komu závratná částka 43 milionů eur připadne, bude vysílat v 18:50 přímým přenosem německá televize ZDF.

Podle odhadů vloží do dnešního slosování jen Němci 100 milionů eur. Sběrny loterie proto musely na poslední chvíli nabírat posily.

Jackpot v Německu nepadl už od 24. října, třebaže se slosování koná každou středu a sobotu.

Právě minulý víkend se pohádková výhra tipujícím opět vzdálila, když se nikomu nepodařilo magické číslo uhádnout. Jackpot pak vzrostl o dalších více než pět milionů eur. - více zde

Soutěžící při loterii hádají sedm magických čísel. Pokud by se ještě třikrát nikomu nepodařilo číslice uhádnout, pak si rekordní sumu rozdělí nejúspěšnější tipující.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video