Diskuze

Potyčka na Times Square se změnila v přestřelku. Muži zranili dvě ženy a dítě

Na náměstí Times Square v New Yorku se v sobotu strhla potyčka mezi několika muži, jež se následně proměnila v přestřelku, při níž utrpěly zranění dvě kolemjdoucí ženy a čtyřletá dívka, uvedl list The New York Times s odkazem na policii. Zranění jsou v nemocnici, nachází se však mimo ohrožení života. Motiv zločinu je zatím nejasný, policie po pachatelích stále pátrá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, zda jsem se nepřehlédl, ale zdá se mi jako by autor přehlédl rasu pachatelů.

0 0
možnosti

Za to může Trump!!!

1 0
možnosti

"Příliv nelegálních zbraní do našeho města musí přestat" Jak v USA tak rychle poznal, že šlo o zbraně nelegální? Podle kadence ta-ta-ta-ta-ta-ta?

1 0
možnosti

Defund the police a takto to dopadne:-)

3 0
možnosti

Potyčka mezi gangy. Že by Číňani a černoši?

0 0
možnosti

není jisté kdo střílel ... byl to afroameričan či afroafričan ?? :-/

5 0
možnosti

Kdyby dívka měla kulomet nebo jinou zbraň, tak se mohla bránit.

Takto se argumentuje v USA. A pak se není co divit, když je každý týden nějaká masová zabíjačka nebo velikáni ducha volí klauna jako presidenta.

3 5
možnosti

Skvělý příklad, zmiňovat tohle u New Yorku, kde je vlastnictví zbraní výrazně regulováno.

8 0
možnosti

8-o ... tu sa pravdu nedozviete o New Yorku! Nájdite si videá na Youtube, ako BLM fanatici rabujú obchody a vypaľujú ich - celý rok! Ako sa tam zabíja ako na bežiacom páse, pretože Starosta stále viac a viac obmedzuje prácu Polície - zobral im 1 miliardu dolárov z rozpočtu! Mesto je plné feťákov, bezdomovcov, zlodejov - bohaté firmy a hlavne belosi utekajú preč, preto mesto ide zvýšiť dane! A viete kam utekajú títo ľudia? Demokrati! Do Republikánskych miest a štátov! To sa na Idnes ale nedozviete ... 8-o

15 1
možnosti

Muzete jmenovat nejake republikanske mesto? Z Kalifornie udajne utkaji do Idaha, Nevady, Arizony, Colorada a Texasu. Z Techto statu uz jsou tri skoro demokraticke. Ten utek je do znacne miry hnany cenou bydleni, a tim, ze uz ted je tady a tam lidi jak psu. Takze az se propadnou ty ceny realit, tak muzete rict, ze je opravdu problem, do te doby je to jen trzni reseni prilisne poptavky po Kalifornii i New York City.

0 1
možnosti

Vypadla vám nějak informace o rase útočníka... zajímavé soudruzi, že u bílých se vám to nestává, ale když je útočník "černej až je modrej" tak pokaždé...

...ale chápu, je třeba bránit světový mír a na věčné časy a nikdy jinak souzi! A ať žije maršál Kemalov Harisovič!

19 2
možnosti

Starosta města Bill de Blasio řekl: "Příliv nelegálních zbraní do našeho města musí přestat.“

Takže:

1) Příliv legálních zbraní nevadí?

2) Jak věděl, že použité zbraně byly nelegální?

3 1
možnosti