(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Profimedia.cz

Opilý muž naskočil na spojnici dvou vagónů, pak zažíval krušné chvilky

  • 84
Velmi krušné chvíle zažíval tento týden jeden německý cestující. Poté, co si šel na nádraží zakouřit, nestihl znovu včas nastoupit. V podnapilém stavu ho proto nenapadlo nic lepšího, než skočit na spojnici vagónů rozjíždějícího vlaku. Ten pak nabral rychlost na dané trase až 200 kilometrů v hodině.

Jeden z nejhorších zážitků svého života si muž odnesl z cesty mezi Duisburgem a Essenem.

Třiatřicetiletého muže, který mohl kvůli svému středečnímu kousku snadno přijít o život, zachránili podle tiskové zprávy policie spolucestující, kteří slyšeli zoufalý křik a zatáhli za nouzovou brzdu.

Díky tomu mohl Němec, který mezi vagony navíc jel v mrazivém počasí, nastoupit znovu do vlaku. Na dalším nádraží v Essenu byl předán do rukou policie, která zjistila, že v sobě měl 1,9 promile alkoholu.

Nyní ho vyšetřuje kvůli nebezpečnému zásahu do železničního provozu. „Opovážlivé činy jako v tomto případě ohrožují život a jsou také trestné,“ varovala podle webu rp-online.de spolková policie.

Z Duisburgu do Essenu je to zhruba 30 kilometrů

Z Duisburgu do Essenu je to zhruba 30 kilometrů

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video