Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Reuters

Moskvanka fotila selfie s pistolí u hlavy, omylem zmáčkla spoušť

  • 100
Těžkým zraněním skončil pokus nejmenované mladé obyvatelky Moskvy pořídit si selfie s pistolí přiloženou ke spánku. Dívka omylem zmáčkla spoušť a ve vážném stavu byla převezena do nemocnice. Případ vyšetřuje moskevská policie, uvedla agentura Interfax.

„Poprosila člena ostrahy, aby jí na chvíli půjčil traumatickou pistoli, a vysvětlila, že se chce se zbraní vyfotografovat. Muž jí vyhověl, a když dívka vzala pistoli do ruky a začala pořizovat selfie, střelila se do hlavy,“ citoval server Lenta.ru svědka události.

Incident se odehrál během čtvrteční noci v jedné moskevské kanceláři. Jednadvacetiletá dívka se podle agentury Interfax střelila pistolí ráže devět milimetrů do pravého spánku.

I když šlo zřejmě o nesmrtící zbraň s gumovými projektily, dívka utrpěla těžké zranění. Nejprve ji ošetřili záchranáři, nyní je hospitalizována a lékaři její stav hodnotí jako vážný. Vyšetřovatelé zvažují, zda případ budou posuzovat jako trestný čin.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video