(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Profimedia.cz

Americký pár strčil nemluvně do mikrovlnky, vyvázlo s popáleninami

  • 82
Americkou veřejnost pobouřil případ mladého páru ze státu Missouri, který čelí obvinění z týrání dítěte. Manželé čtyřměsíční nemluvně na chvíli strčili do mikrovlnné trouby a navíc ho upustili na hlavu, takže utrpělo frakturu lebky.

Snad každý příčetný rodič si musí říct: co je to napadlo? Co dvaadvacetiletého Dericka Boyce-Slezaka a jeho stejně starou manželku Mikalu vedlo k tomu, že letos v dubnu strčili své robě do mikrovlnky, zavřeli dvířka a dítě podle žalobce „krátkou dobu“ ohřívali?

Nejspíš jim vzápětí došlo, že to nebyl úplně šťastný nápad. Nemluvně s popáleninami druhého stupně odvezli do nemocnice, kde lékařům tvrdili, že se dítě polilo čisticím prostředkem. Jenže lékaři u jejich potomka zjistili i frakturu lebky a subdurální hematom, takže zalarmovali sociálku a policii.

Vyšetřovatelé minulý týden mladý pár obvinili z týrání dítěte. Matka během výslechů vinu svalila na partnera. Prý to byl on, kdo nemluvně strčil do mikrovlnky a upustil ho na zem - k tomu prý došlo při imitaci blíže nespecifikované televizní reklamy, píše list St. Louis Post-Dispatch.

Okres St. Francois, Missouri

Okres St. Francois, Missouri

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video