VIDEO: Američanovi vlezl do vířivky medvěd a ještě mu vypil koktejl

  • 14
Jak správně během parného léta relaxovat, inspiroval svět na internetu jeden medvěd z americké Kalifornie, který prokázal opravdu nezvyklé manýry. V klidu vešel na cizí zahradu, relaxoval ve vířivce, a stihl vypít i drink. Nakonec usnul pod stromem.

Medvěd vlezl přes plot na pozemek Marka Hougha v kalifornském městě Altadena. Američan medvěda užívajícího si ve vířivce natočil, nahrál na sociální sítě, a video obletělo svět. Informovala o tom agentura AP. 

Mark Hough zrovna odpočíval, když si na své zahradě poblíž lesa všiml nečekaného návštěvníka. Zůstal však klidný a vytáhl svůj telefon, aby všechno zaznamenal. 

Medvěd se smočil ve vířivce a dokonce ponořil i hlavu. Čas strávený ve vířivé vodě si evidentně užíval. Zpestřil si ho i alkoholickým nápojem - oblíbeným koktejlem Margarita. 

Nakonec zvíře usnulo pod stínem stromů. „Měl svou margaritu, byl i ve vířivce a potom byl připraven na šlofíka,“ řekl Mark Hough.

Šerifka z Los Angels Joana Warrenová uvedla, že jejich stanice obdržela v pátek 29. června celkem šest zpráv o spatření medvědů. Oblast se totiž rozprostírá mezi městem a divočinou. Žádného se jim však nepodařilo najít. 


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video