náhledy
Vývojáři by to už uměli, a stále levněji. Ale výroba masa v laboratořích však vázne na tom, že o něj lidé nemají zájem.
Autor: Profimedia.cz
Maso ze zkumavky.
Autor: Profimedia.cz
Impossible burger z umělého masa na CES 2019.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Vypadá úplně jako normální burger.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Také po kousnutí vypadá jako normální burger.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Samotný karbanátek na pohled nevzbudí podezření.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Struktura odpovídá mletému masu. U samotného masa jsme chuťový rozdíl oproti masu opravdovému vnímali, ale v hotovém burgru prakticky ne.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Žádný cholesterol, žádná antibiotika. Tvůrci mají o hlavní skupině spotřebitelů jasno.
Autor: Václav Nývlt, Technet.cz
Ilustrační snímek
Autor: Profimedia.cz
Maso z laboratoře.
Autor: Profimedia.cz
Vypadá to jako hamburger, ale nechutná to jako hamburger. Za jinou chuť umělého masa může absence tuku.
Autor: Profimedia.cz