Muž v Madridu nahlížel pod sukně stovkám žen. Nahrávky dával na internet

  • 116
Španělská policie v Madridu zadržela muže, který je podezřelý, že nahlížel ženám pod sukně a natáčel je při tom. Zachytil více než 550 žen a nahrávky zveřejňoval na internetu. Informovala o tom BBC, podle níž muži hrozí vězení.

Třiapadesátiletý Kolumbijec údajně pořizoval videa na mobil schovaný v batohu. Podle policie zveřejnil na pornografických serverech dohromady 283 snímků, které měly miliony zhlédnutí.

Na mnoho z celkových 555 obětí, z nichž některé byly nezletilé, si muž podle policistů počíhal v madridském metru. Vyhledával je však i v supermarketech a někdy je také sám oslovoval ve snaze pořídit lepší záběry. 

Činnost údajně prováděl téměř každý den od loňského léta, kdy začal videa umísťovat na internet.

Policisté muže chytili při činu v metru. Při domovní prohlídce pak našli laptop a externí disky se stovkami videí. Kolumbijcova webová stránka měla 3 519 odběratelů.

Na Twitteru policie označila zadrženého za „jednoho z největších predátorů ženského soukromí“. Nyní je ve vazbě a hrozí mu trest vězení, neboť ve Španělsku je nahlížení ženám pod sukni považováno za sexuální zneužívání.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video