Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Londýnský obchod otevřel „pánské jesle“. S barem a počítačovými hrami

  • 27
Luxusní obchodní dům Harvey Nichols v londýnské čtvrti Knightsbridge proměnil svůj rozsáhlý suterén v „pánské jesle“. Znudění partneři nakupujících dam tam najdou rozptýlení v baru, u holiče nebo při hraní počítačových her, napsal britský deník The Daily Telegraph.

„Nakupování oblečení s manželem bylo vždy o nervy, takže kromě pětiminutového vpádu do Gapu jsme společně do nějakého obchodu nevkročili patnáct let,“ uvedla Anna Maxtedová, která do obchodního domu dorazila se svým manželem Philem Robinsonem.

Nový koncept nakupování v Harvey Nichols si pochvaluje. Pánové po příchodu do obchodního domu zamíří bočním vchodem rovnou do suterénu. Tam už na ně čeká velký, moderní a „maskulinní“ prostor.

Muži zde mohou také nakupovat. Průzkumy ukázaly, že pánové si na rozdíl od žen neradi prohlížejí zboží v obchodech - chtějí popadnout věc, pro kterou přišli, a rychle odejít. V Harvey Nichols proto nejsou obvyklá jednotlivá oddělení podle značek, ale například všechna bílá trička nebo všechny kožené bundy pohromadě. „Je to oáza klidu a racionality,“ tvrdí Robinson.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video