Diskuze

Špína, plíseň... Stav továrny, kde kontaminovali miliony vakcín, šokoval

Loupající se zdi, změť skvrn na podlaze, neznámá hnědá rezidua nebo plíseň. Tak podle kontrolorů amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv vypadá vnitřek závodu v Baltimoru, kde se vyráběla vakcína společnosti Johnson & Johnson. Ta musela na konci března zlikvidovat asi patnáct milionů dávek svého očkování poté, co v tomto zařízení došlo k jeho kontaminaci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tavarysci udernici dostali befel nastoupit a tvrde bojovat za Sputnik poukazovanim na znecisteni a procesni chyby u jednoho vyrobce v USA.;-D

Kdo neni clenem rusacke pate kolony, kremlobotem nebo zemedelcem z petrohradske trolli farmy a ma v hlave fungujici mozek, toho samozrejme napadne stezejni uvaha:

Americane se nejen neboji poslat FDA a zgruntu zkontrolovat skladovaci podmminky a veskere vyrobni procesy sub-kontraktora Emergent BioSolutions, jednoho z vyrobcu vakciny pod hlavickou J&J, ale take zastavit vyrobu a uverejnit vysledky setreni a tezkou kritiku do celeho sveta.

Kdyz se to FDA nesnazi drzet pod poklickou, neinformuje jen uzky vnitrni okruh osob oznacenych jako "need to know" a jedna tvrde, bez ohledu na hospodarskou i reputacni skodu, kterou tim zpusobi materske spolecnosti J&J a na zpomaleni dodavek na trh.....

.....jaky giganticky slendrian v porovnani s Americany podle vsech ukazu skryvaji rusaci, kdyz odmitaji dodat plnou dokumentaci pro Sputnik, kdyz ruzne sady jejich vakciny maji odlisne formulace, kdyz maji vyhrady k podminkam a standardu kvalitativniho testovani nezavislymi analytickymi institucemi... atd ? natoz aby dovolili kontrole podobny ristup k vyrobci a verejnili vysledky?

-

Mama kdysi za totality pracovala v dolnomecholupske pobocce firmy Leciva. Svincik v nekterych oddelenich vyrabejicich chemicky zaklad pro farmaceuticka zpracovani, byl strasny. Pritom nekteri zamestnanci se znalostmi provozu chemicke a bio-vyroby v jinych pobockach Leciv rikali, ze ty ostatni byly horsi. Byl to typicky socijaaaalisticky slendrian a zmetkovitost, protoze se honilo dodrzovani a prekroceni planu aby byly premie, kvalita byla vedlejsi.

Co potom v Rusku!

0 0
možnosti

P45e76t69r 95B41u34r80i34a58n

30. 4. 2021 21:19

Já to říkám pořád. Zlatý Sputnik!!!

0 1
možnosti

uz ses jim nechal naockovat?:-P

Nebo radsi odjedes do sveho milovaneho ruska ?;-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

Když to EMA posvětila, tak přes to nejede vlak. Běžte se očkovat, nebo všichni vychcípáme. Také je rozkošné pořekadlo "přínos vakcíny převyšuje možná rizika". Zatim je to v poměru 51/49. R^

1 1
možnosti

v usa bordel ve fabrice vyrábějící léky? nevěřím, to je určitě fake news, či jak se to píše...jó, kdyby to bylo v rusku, či číně, to by byla jiná. to by byl nezpochybnitelný fakt.....

4 1
možnosti

snaz se vic uderniku at dostanes ty premie:-P

Kdepak asi jsou uverejnene vysledky ruske bezpecnostni a kvalitativni kontroly, kdyz se rusaci obavaji dodat zakladni pozadovanou dokumentaci, kdyz ruzne sady Sputniku maji odlisne formulace a kdyz si do ciziny dodanou vakcinu nechteji nechat zkontrolovat nezavislymi analytickymi firmami??

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

M13a98r73i96á43n 35P11i47l77c

25. 4. 2021 10:58

Zajímavé, už vystoupil mluvčí americké vlády, že se jedná o protiamerickou hysterii?

4 1
možnosti

Autor tohoto článku čerpal kde!

Zajímal by mě zdroj informací, připadá mě, že

článek byl nadiktován někým z Ruské ambasády.

0 5
možnosti

a my si rveme vlasy, jaká je úroveň výroby Sputniku v Rusku, a ono je to jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou

8 2
možnosti

P91e69t45r 69F39u67k17a

23. 4. 2021 13:54

Až na to, že tady alespoň funguje účinná kontrola.

4 3
možnosti

Tedy fuj. Takto psát o Emérice, a pozor na rasismus! Ono - co také čekat v degenerující zemi. Tohle by se u Sputniku nestalo.

1 4
možnosti

P50e50t19r 81F69u33k80a

23. 4. 2021 13:54

Ale máte pravdu, u Sputniku nikdo takovou kontrolu neudělá, takže toto se tam nestane. Tam se všechny problémy úspěšně zametou pod stůl.

3 4
možnosti