Diskuze

Jste málo kulturně rozmanití. Rasové protesty zatřásly italskou módou

Demonstrace proti rasové diskriminaci se přelily ze Spojených států i do Evropy a italské módní domy mají rázem starosti. Nemusí sice řešit stovky vyrabovaných obchodů, jaké jsou k vidění v amerických městech, neprší na ně zápalné lahve. Sype se však na ně kritika, že prý dělají málo pro kulturní rozmanitost, nebo že jsou přímo nepokrytě rasistické.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Me se cernosky a cikanky moc nelibi, co mam delat? :-/;-D

0 0
možnosti

J42a46n 54H65a66j24s15k26ý

5. 7. 2020 14:45

Tak svět módy je podle aktivistů doménou bělochů. Mají snad v evropských městech chodit muži zcela nazí jen s dlouhým návlekem na přirození, jako někde v Oceánii? a ženy jen se sukýnkou z trávy a pod ní nic?

0 0
možnosti

Demokracie balancuje na okraji propasti. Jsme v bodě obratu k neprosperitě a k autoritářství. Přitom pseudoproblémy typu závadová móda nebo sochy vyrůstají paradoxně z prosperity. Platí zde Herakleitův princip civilizačních cyklů, z nichž nejzajímavější bod je číslo sedm: Civilizace zaniká v okamžiku, kdy zaniká její systém hodnot, symbolický svět a dorozumívací jazyk.

Možná ještě není pozdě. Možná to chce jen malý šok - restart. Jak říkala postava v jednom českém filmu: "Válku a bolševika na vás!"

1 0
možnosti

Bohužel situace nahrává, že přijde silný pragmatický politik. Nebo naštěstí?

1 0
možnosti
Foto

Více černých modelek a více africké módy ! Tak je to spavne, tak ma byt...

1 0
možnosti
Foto

Aktivisté je na sociálních sítích pranýřují z pokrytectví, chtějí prý jen zahladit skutečnost, že svět módy je stále doménou bělochů, který přehlíží jiné rasy i genderovou příslušnost

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/italie-modni-znacky-rasismus-diskriminace-gucci.A200629_200614_zahranicni_cern?zdroj=vykuk_diskuse

A co aktivistům brání navrhnout, vyrábět a prodávat módu pro nebílé rasy a dvaačtyřicet různých genderů. Vždyť oni objevili mezeru na trhu, tak proč se nechopí příležitosti a obrovsky nezbohatnou?

1 0
možnosti

Opravdový Absurdistán, jak říká kolega přede mnou. Za chvíli tady budou šéfovat migranti, kterým se zde dostalo pomoci. Sotva se sem dostali začnou si klást podmínky, začnou vystrkovat růžky a my domorodci jim ještě budeme nakonec sloužit. No tak to tedy rozhodně ne. Když se to nekomu nelíbí, ať si jde tam dokud přišel, nikdo ho zde rozhodně nedrží.

V podstatě jsou to slaboši,kteří si neumí udělat pořádek ve vlastní zemi. Když se jim nabídlo, že se vycvičí vystudují a vrátíte domů, tak to odmítali a raději se nechávají vydržovat jako ..........y.

Živte nás a my si budeme dělat co chceme - rabovat, znásilňovat a bavit se.

Přichází k nám kvalitně oblečení a nejmodernějšími telefony, dobře živení, tak kde je ta bída před níž utíkají? Asi jim je jejich dobré bydlo málo.

Jistě jsou skutečně případy týraných a pronásledovaných, ale rozhodně jsou to pouhá procenta z té masy, která se sem žene.

Myslím, že lidé snad brzo procitnou.

2 0
možnosti

Absurdistán je v tom, že to v podstatě většinou křičí aktivističtí běloši. Sami sebe zničíme a bude tady vládnout černošský nebo muslimský bordel...

2 0
možnosti

My už v Absurdistánu žili. Ať si to užijou v západní Evropě taky.

3 0
možnosti

P79e21t96r 50L63a65b44a61j

30. 6. 2020 23:04

Proboha ať už přestanou s tím ustupováním "aktivistům".

Přece jim snad musí dojít, že žádným ústupkem nic nedosáhnou. Jen přijde další, ještě bizarnější, požadavek.

To si můžou přečíst v mnoha příručkách revolucionářů - po každém dobytí nějaké pozice je vždy třeba stanovit další a vyšší požadavky.

3 0
možnosti

Pokroková liberální demokracie, se docela začíná podobat fanatickému náboženství. Zhřešili, tedy by si měli začít bičovat záda až do krve, aby tmavým nadlidem ukázali jak hluboce litují. :-)

2 0
možnosti