Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Jste trapní, vzkazují muslimové Islámskému státu. Kampaň ovládla sítě

„Islámský státe, jsi trapný!“ Billboardy v americkém Chicagu se vzkazem radikálním islamistům strhly vlnu sdílení na sociálních sítích. Zadala si je organizace Sound Vision a podepsala je slovy „opravdoví muslimové“. Na svých stránkách také porovnává skutečné myšlenky proroka Mohameda se zvrhlým výkladem islámu radikálů z IS.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M43a67r42e97k 21R47a23i62d85a

15. 8. 2016 23:17

jeden billboard ;-D

0 0
možnosti
ZH

V článku jsou snadno ověřitelné lži, například:

"Zatímco prorok zakázal otroctví..." - není pravda, muslim mohl mít nejvýše 4 manželky (4:3) a libovolně otrokyň (23:5,6, 70:30). Jinak se o otrocích zmiňuje jako o reálii a nic na tehdejší skutečnosti nemění. Určité bonusy mají jen věřící otroci.

"Prorok zapověděl vraždu všech civilistů." - není pravda, Mohamed nařizoval vraždění všech svých odpůrců, mezi civilisty a vojáky nijak nerozlišoval.

5 0
možnosti
MJ

Vážení drazí pilní čtenáři Koránu. Bibli jste nejspíš nečetli, jinak byste si museli všimnout, že Korán obsahuje přibližně totéž co Starý zákon. Obě knihy jsou hluboce amorální, místo mravnosti si vynucují slepou a bezpodmínečnou poslušnost. V Bibli najdete Desatero s přikázáním "nezabiješ" a vedle toho spoustu příkazů k zabití pro rozmanité "urážky", za práci v den odpočinku, za cizoložství, za čarodějnictví, za urážku Boha. Stínání, vypichování očí, kamenování, podřezávání. To všechno jsou křesťanské povinnosti, jelikož Ježíš stejně jako později Mohamed prohlásil, že ze Starého zákona až do skonání věků nepomine ani písmeno. Proč to Ježíš udělal, nikdo neví, ale křesťané ho bohužel vzali za slovo.

A tak se stalo, že křesťanství i islám mají za sebou celé zástupy mrtvých, umučených a zotročených. Všechny jejich krvavé zločiny mají původ v ustanoveních Starého zákona, jehož stručným kompilátem, jen o málo "vylepšeným", je i Korán. Je to pochopitelné, neboť mají společného boha, a ten by musel trpět schizofrenií, kdyby každému ze svých vyvolených národů nadiktoval něco jiného.

V Bibli také stojí: "Každé místo, na které vaše noha šlápne, bude vaše." - Muslimům tenhle boží slib posvětil násilnou expanzi do Persie, na sever Afriky a na Pyrenejský poloostrov. O pár století později si to své našlápli křesťané: násilím zabrali celé tři kontinenty a půlku čtvrtého. Všude likvidovali nativní náboženství i celé civilizace, a stejně jako muslimové všechny obraceli na svou víru. Z Afriky unesli 19 miliónů lidí do otroctví. V Americe vyvraždili stará společenství Mayů a Aztéků, a zavinili smrt 90% všech původních obyvatel (to jediné se stalo nezáměrně - zavlečením evropských nemocí).

Srovnáme-li expanzi křesťanskou a islámskou, pak podstatně rozsáhlejší i vražednější byla ta křesťanská. Obě bratrská náboženství byla ruku v ruce snad tisíc let největším světovým zdrojem nenávisti, intolerance a násilí. Obě se pokrytecky maskovala slovy o božím míru, lásce a spravedlnosti.

2 1
možnosti
MJ

Obě spřízněná náboženství nakonec zakopala válečnou sekyru, a souběžnou cestou dospěla k sekularizaci, která je zbavila všeho nejhoršího. Už více než 200 let nikoho na světě neohrožují.

To, čeho jsme v posledních třiceti letech svědky, je naprosto zřetelný útok islamistických teroristů na islám s cílem vrátit ho do středověku. V islámských zemích středního východu už třetím rokem radikalističtí zločinci šíří totální zkázu a zmar, zabili statisíce muslimů, milióny jich vyhnali, a denně k nim přidávají další. Zároveň vedou úspěšnou mediální propagandistickou válku, která má nahustit do naivních a nevědoucích Evropanů jimi vytvořený obraz islámu. Smyslem té války je vyvolat v Evropě vlnu nenávisti, která pak v islámském světě usnadní nebezpečnou radikalizaci, proti níž islám nemá dostatečnou imunitu. Chybí mu totiž brzda, kterou křesťanům nastavil Ježíš, když Starý zákon obrátil naruby, a poslušnost nahradil mravností. Islámský svět žádného Ježíše nemá. Nemá společnou řeč, ani ideologickou doktrínu. Žádné jiné velké náboženství není tak nejednotné, nesvorné a roztříštěné. Pokud se k němu Západ agresivně obrátí zády, budou mít islamisté za podpory naší nenávisti volnou ruku k plíživé instalaci svých zrůdných konceptů. Muslimové nemají žádnou církev, žádné řídící centrum, schopné radikálům vzdorovat stejnou silou, jakou by obdobnému pokusu o zvrat křesťanství mohl čelit dnešní Vatikán.

My, svobodní dědicové bolševismu, útok na islám ignorujeme a ohrožení v něm nevidíme. Místo toho panikaříme, zavíráme slepice, a kupujeme stupidní pistolky na obranu proti těm, kteří na vlastní kůži poznali džihádisty i jejich šaríju, a proto před nimi utíkají. Oni ztratili všechno, a my se tady hystericky strachujeme o své uklizené dvorečky, bazény s pískovou filtrací a grilovací soupravy.

Nedejbože, aby se takhle po našem vzoru zbláznila celá Evropa. Nám je to ovšem jedno. Oči vlhnou nad kýčovitým obrazem statečného boje za budoucnost našich dětí, kterým hodláme odkázat svou nenávist.

0 3
možnosti
Foto

Tak Korán, 5-32 říká: A kvůli tomu jsme předepsali dítkám Izraele, aby ten, kdo zabije jednoho člověka - nikoliv pro pomstu na někom anebo za to, že šířil pohoršení na zemi - byl souzen, jako by zabil lidstvo veškeré. A aby ten, kdo oživí jednoho, byl posuzován, jako by oživil lidstvo veškeré.

Takže i tato súra říká, že ze msty apod. lze podle Koránu klidně zabíjet. A když už jsme u súry 5, tak o kousek dál:

Vy, kteří věříte! Neberte si židy a křesťany jako přátele, neboť oni jsou si přáteli jedni druhým. Kdokoli z vás se s nimi přátelí, ten stane se jedním z nich a Bůh věru nepovede lid nespravedlivý.

1 0
možnosti
PH

Ach jo, dalsi neziskovka, co dela Muslimum reklamu - porad a porad neziskovka...

0 0
možnosti

Máte recht... Až budou u nás stotisícové demonstrace za nesesmilníš a nepokradeš, tak nám začnu věřit, že máme nějaké hodnoty, o které se stojí za to prát...

0 0
možnosti
Foto

Mírumilovní a civilizovaní muslimové by udělali lépe, kdyby si především ohlídali své souvěrce a nestrpěli v rámci svých komunit žádné známky radikalizace. Ať už by to řešili v rámci komunity - třeba tak, že by dotyčného přiměli k odjezdu do původní domoviny, kde se bude cítit lépe - nebo spoluprací se státními orgány země, která je přijala za své občany.

1 0
možnosti
MS

Zastiraci manevr. Vyhostit, eliminovatRv

1 0
možnosti
Foto

Hm. Nejsem znalec koránu a sunny, ale netýkají se ty verše třeba jenom muslimů? Protože jinak je asi většina historie islámu neislámská.;-)

0 1
možnosti
JV

"Prorok zakázal vraždy"

_

A kdy? Až když už sám neměl sílu vraždit? Hadísi jsou plné jeho zabíjení a masakrování nejen nevěřících, tak kdo je tu zmatený svou vírou?

0 0
možnosti
PR

Zakázal. Pro ně je vražda, když muslim oddělá muslima. Likvidovat nevěřící jim naopak bůh přikazuje, to pro ně není žádná vražda, ale bohulibý čin. Divné náboženství, že? Prý islám za nic nemůže. Já si naopak myslím, že je všeho příčinou.

5 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Do Sněmovny by se v březnu dostalo pět stran. TOP 09 vypadává, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Aktualizujeme Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Soud potrestá brutální útok na dívku, bodnutá do krku skončila v pytli v lese

24. dubna 2024

Krajský soud v Plzni dnes vynese rozsudek nad devatenáctiletým Ukrajincem Viktorem Veselovským,...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!