S medvědem či růžovými míči. Selfie studio inspiruje lidi na Instagramu

  • 13
Fotografická studia pomalu zanikají, nahradit je ale mohou selfie studia. Pózování v místnosti plné růžových míčů nebo vyhazování pestrobarevných konfet si mohou dopřát například návštěvníci ministudia specializovaného na pořizování selfie, které dočasně vyrostlo v londýnském obchodním centru Westfield, jednom z největších v Evropě.

Do podniku Selfie Factory, zaměřeného především na instagramovou generaci, už zavítaly tisíce lidí, napsala agentura AFP. Prostor nabízí mimo jiné zeď ozdobenou koblihami, obřího plyšového medvěda nebo vanu se šachovnicovým pozadím.

„Líbí se mi všechny pokoje. Bude to vypadat dobře na mém instagramu a bude to jiné než to, co jsem tam dávala dosud,“ řekla devatenáctiletá zákaznice pop-up studia, které si za jednu návštěvu účtuje deset liber (289 korun).

Duchovním otcem projektu je šestadvacetiletý majitel studia Will Bower. „Lidé tu stráví zábavnou hodinku, mohou si pořídit tolik fotek, kolik chtějí,“ řekl Bower. Dodal, že když cestoval se svou snoubenkou, snažili se najít mimořádná místa pro instagramové snímky, ale všude bylo přelidněno. To mu vnuklo nápad soustředit různé instagramové kulisy pod jednu střechu.

Mnoho lidí podle něj nyní žije svůj život prostřednictvím instagramu. „Jsem si jistý, že míst jako je toto v budoucnu přibude,“ řekl Bower.

Většinu návštěvníků tvoří mladí lidé, ale v kuličkovém bazénu nebo s růžovým slonem se nechávají vyfotit i šedesátníci. Studio využívají také profesionální influenceři působící na sociálních sítích.

9. dubna 2019

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Nejlepší videa na Revue