Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Demonstranti v Hongkongu matou kamery. Obličej si halí svou vlastní tváří

Roušky, potápěčské brýle i masky připomínající vlastní obličej. Demonstranti v Hongkongu se čím dál víc snaží vyzrát na policejní kamery. Kvůli možné identifikaci také na internetu minimalizují svou digitální stopu. Ve druhém proudu jsou pak lidé, kteří si naopak symboly demonstrací tetují na tělo. A další raději prchají ze země.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obdivovatelé Putina teď obdivují i Čínu. Alespoň soudě podle komentářů. Proč, když v Rusku mlátí civilisty, tak jako v Hongkongu? Naopak to není i přestože se tam dějí takové věci, je to právě protože se to tam děje. Protože to nejsou skuteční fanoušci Ruska. Oni jen fandí násilí, bezpráví a totalitě. Lhostejno kde.

1 0
možnosti
MK

Egypt, Lybie, Ukrajina, Venezuela, Hongkong..., vždy prakticky zcela totožný scénář "lidového hněvu", vždy násilná část demonstrantů snažící se vyprovokovat k násilí i zbytek davu aby pak bylo možno natočit "nehumánní" zásah pořádkových sil, vždy stejný nadšený kvikot liberálních (čti neomarxistických) médií, včetně popisu vybavení a "rafinovaných" fint takzvaných demonstrantů... No, je to všechno určitě jen náhoda.:-P

0 5
možnosti
MV

Ve Venezuele by bylo spis velmi podezrele, kdyby se nikdo nebouril. Privest zem s nejvetsima dolozenyma zasobama ropy na pokraj hladomoru, to uz je kumst. To umite jen vy rudosi.

1 0
možnosti
OP

V tomto kousku světa jsou ti lidé opravdu odvážní, vynalézaví a čestní, mají můj obdiv

2 0
možnosti
MB

zaujalo mne, že lidi, co chtějí z HK emigrovat do Austrálie, si vyřizují povolení k pobytu.

5 0
možnosti
VR

a přitom stačí jen zahodit doklady ;-)

4 2
možnosti
JT

Proč ty deštníky. Stačila by injekční stríkačka a plechovka s barvou, popř. trochu ředidla a špejle na čištění. Asi jsou ty kamery i na stříkačku vysoko. Ale kamenem by tam dohodil, ne¿

0 0
možnosti
JT

Ty lasery na policisty a kamery je dobrý nápad, ale brýle jsou bez chyby. Já bych tam ještě začal vyrábět reflexní čepice. To by mohlo kamery oslepit účinněji, než brýle. Nasadit si je až na demonstraci a masově. Honkongu, přeji Ti hodně štěstí, sílu, vytrvalost, svobodné volby a smrt komunismu a jeho koloniální smlově. Přeji Ti svobodný Chinexit !

2 1
možnosti
TJ

A PRESNE kvuli lidem jako ty, spadne HK co nevidet do klina cine, jako spadla Ukrajina Rusku ..... jinak zadna cepice kameru neoslni, oslni maximalne nekvalitni kameru v noci, kdyz ma kamera IR prisvit primo na sobe ....

3 1
možnosti
KA

K43u18b19a 91A37u70e98r

31. 8. 2019 13:06

Polovina populace si vždy přeje svobodu, protože chtějí uchopit svůj život do vlastních rukou. Druhá polovina si přeje totalitu, protože se chtějí odpovědnosti za svůj život zbavit. A proto i u nás budou lidé volit Babiše Zemana a SPD, protože jim nabízí nadvládu a nikoliv svobodu. v Honkongu se jedná o pokročilou a úspěšnou demokracii a Čína bude muset protesty potlačit nasílím, aby zvítězila.

6 1
možnosti
TJ

A koho by jste chtel volit, aby jste mel tu "svobodu" kdyz ne Babise, Zemana nebo SPD? Ja nechapu, co je na soucasne vlade nesvobodneho, zvolil jste si ji sam, tak co pindate? Myslite mit absolutni svobodu/anarchii, zbavit se statem placenych policajtu, lekaru, zrusit tedy dane, nechat chcipnout vsechny, co uz nemohou pracovat (postizene, duchodce ....).

Na nasi ceske svobode a demokracii je uzasne to, ze muzes ted hned (mas zjevne internet) kouknout na skyscanner nebo nekam a objednat si letenku do Nigeru ..... tam je svoboda jak cyp. Muzes tam znasilnik koho chces, zabit koho chces a nikoho to nebude zajimat, nemusis platit dane, pohoda ne?:o) Ano, samozrejme to co muzes delat ty, muzou delat i ostatni, takze je velka pravdepodobnost, ze zvlast pokud mas 40 kilo i s batohem, tak se nedostanes ani z letiste .... ale tak o tom to "kouzlo" te svobody/anarchie proste je:o)

6 1
možnosti
TJ

Obavam se, ze se v Hongkongu odehrava podobny scenar jak na Ukrajine. Lidem se nelibi nejaky zakon (nebo to, ze prezident nechce do EU), fajn udelame demonstraci a jdem dom .... maji demokraticky zvolenou vladu, tak je v pristim obdobi nezvoli, jdeme dal (to treba nechape nas "slavny" milion chvilek nebo jak se ta banda jmenuje). Ale potom se do toho vrhnou hospodsti rvaci, kteri nemaji co na praci a z demonstrace se razem vyloupne lyncovani policajtu, respektive regulereni teroristicke hnuti, ktere vyusti v obcanskou valku a nakonec v ozbrojeny konflikt a zabrani vlastniho uzemi. Je to vse samozrejme podporeno fakenews a proste takovym tim, ze "demonstruje" luza, ktera vlastne ani nevi za co, protoze se jim libi, ze to muzou nekomu "nandat" a porvat se.

Kdyz pred par mesici demonstrovaly pres dva miliony lidi (coz je cca tretina obyvatelstva), tak to byla opravdu demonstrace, ze fakt se asi neco deje. Ale ted jsou to jen BEZVYZNAMNE tisice, mozna najatych, "demonstrantu", kteri jen prisli delat bordel. A je to jak v cesku, na vaclavak prijde 50 lidi s transparenty proti Zemanovi a Babisovi a vmisi se mezi 10 tisic lidi, kteri sleduji nejaky koncert a udela se fotka a fakenews o tom, jak lidi masivne demonstrujou proti vlade, je na svete. To same mi prijde s protesty v HK, proste par lidi tam vyjde do ulic, poridi se ty videa a fotky jak kdyby slo o treti svetovou valku a tyhle fakenews vytvari pak obraz sveta a meni mineni lidi. A proc to rikam? Stejne jako na Majdanu byly radove JEN desitky hospodskych rvacu a bezmozku, kteri nakonec zapricinili celonarodni konflikt, tak obcanskou valku, tak v HK to vypada na uplne stejny scenar, nechapu, ze to nikdo nevidi. Uz tam prijely cinske OTcka s vojakama na "pomoc", za chvilku prijedou tanky .... taky se pise o tom, ze cina sama vysila "demonstranty" do HK a proplaci jim cestu ..... nechci byt pesimista, vyhoda, ze na idnesu se komentare nemazou, takze uvidime za par mesicu az let, jestli jsem se mylil (rad bych).

0 0
možnosti
TJ

Proste dle meho to za soucasne situace dospeje k tomu, ze situace se bude diky fakenews jevit jako nezvladnutelna a Cina si obhaji to, ze tam "udela poradek" a veme si HK zpatky pod svou spravu (srovnej s Krymem.....)

Myslim, ze nejsem moc ovlivnitelny a konspiracnim teoriim se smeju, ale fakenews je jedna s "konspiraci", ktere IMHO opravdu existuji a jsou velmi hezky zneuzivany. A krasne na tom je, ze parazituje jak na hlouposti a neznalosti beznych lidi, tak samotnych vydavatelu, kteri vlastne ani nemaji moznost je overit. Takze kdyz z HK prijde zprava a takove to video v clanku, tak se neda moc overit, zda je pravdive. A ono klidne muze! Na tom nic neni. Ale proste muze byt bud vedome nebo diky hlouposti proste zamlcen fakt, ze ona brutalni demonstrace je vlastnejen 150 vytrzniku s maskama v sedmimilionovem hongkongu, s kteryma si policajti "nevi" rady ... stejne jako na Ukrajine, aby nebyli policajti narceni, ze zakrocili proti demonstrantum (coz clovek se zahalenym xichtem a zapalnou lahvni v ruce ROZHODNE NENI!!!!), tak nakonec diky sve laxnosti dosahli az odtrzeni a obsazeni casti uzemi a to nemluvim o obcanske valce. Je pro me az neuveritelne, ze nikdo nevidi, ze v HK se deje uplne stejny scenar ......

1 0
možnosti
JP

J89a92n 90P25a46v42e50l27k86a

31. 8. 2019 12:47

Pro tatarského titulkáře: zkuste si ten článek nechat od někoho vysvětlit. Kolektivní maska znamená, že si dávají na obličej masku někoho jiného, ale stejnou masku použije víc lidí. Dnešní ráno bylo těžké, že?

0 0
možnosti
JM

J47a23n 39M78o79l79n25á27r

31. 8. 2019 12:37

Nikdy více komunisty a už vůbec ne s Čínou na věčně časy. Miloš to má už za 3,5 roku.

10 0
možnosti

Čína si v Honkongu poradí, ji fandím. Po Milošovi za 3,5 roku bude KAJÍNEK prezident, se z toho určitě po......š

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Policie pátrá po dezinformátorovi Zítkovi. Nedorazil k soudu

23. dubna 2024  15:54,  aktualizováno  16:34

Policie pátrá po dezinformátorovi Pavlu Zítkovi. V úterý odpoledne o tom informovala na svém webu....

Žalobce žádá pro Limberského a společníky peněžitý trest za vydírání

23. dubna 2024  16:32

Peněžitý trest navrhuje státní zástupce pro čtyři aktéry schůzky v karlovarské kavárně, kterou...

Byla tam snaha mě zpochybnit, řekla Hynková Vrbová u soudu s Cimickým

23. dubna 2024  11:02,  aktualizováno  16:18

Je důležité, aby se na oběti sexuálního násilí nahlíželo jako na ty, kterým se má věřit, ne je...

Na sídlišti v Písku někdo zastřelil ročního psa, majitel se teď bojí o děti

23. dubna 2024  16:15

Neznámý člověk za bílého dne střelil vzduchovkou mladou fenku na zahradě na píseckém sídlišti...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.