(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Ota Bartovský, MAFRA

Nejméně 12 lidí zahynulo při požáru v hotelu v Gruzii

  • 0
Nejméně 12 mrtvých si v pátek vyžádal požár v luxusním hotelu s kasinem v gruzínském městě Batumi na břehu Černého moře. Podle tamějšího ministerstva zdravotnictví se oběti udusily kouřem. Dalších deset osob bylo hospitalizováno. Příčiny požáru, který se již podařilo uhasit, se vyšetřují.

„Dvanáct lidí zemřelo na otravu oxidem uhelnatým,“ oznámil podle agentury AFP gruzínský ministr zdravotnictví Zaal Mikeladze. Neštěstí se stalo ve dvaadvacetipodlažním hotelu Leogrand.

24.listopadu 2017 v 21:41, příspěvek archivován: 24.listopadu 2017 v 22:43

12 people died - fire in #batumi hotel #Leogrand #BatumiFire photo by @adjaratv https://t.co/pcXaDvSQ44

„Deset lidí bylo hospitalizováno, většinou kvůli vdechnutí kouře,“ dodal. „Všichni jsou ve stabilizovaném stavu,“ upozornil.

Mezi přiotrávenými osobami jsou tři Turci a jeden Izraelec, uvedla zpravodajská televize Palitra News. Podle gruzínského ministerstva vnitra byla proti požáru nasazena stovka hasičů s 16 hasícími vozy.

Nejméně 12 mrtvých si v pátek vyžádal požár v luxusním hotelu s kasinem v gruzínském městě Batumi na břehu Černého moře.

Nejméně 12 mrtvých si v pátek vyžádal požár v luxusním hotelu s kasinem v gruzínském městě Batumi na břehu Černého moře.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video