Diskuze

Má být ve škole a ne radit světu, opřel se do Grety španělský expremiér

Španělský expremiér José María Aznar kritizoval švédskou ekologickou aktivistku Gretu Thunbergovou za to, že podle něj dává světu rady místo toho, aby byla ve škole. V úterý o tom informoval deník El Espaňol. Aznar též označil za „show“ Gretino odmítání letecké dopravy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pan ex-premier zapomina, ze v mnoha statech konci povinna skolni dochazka v 15 letech veku a zadny politik nemuze osobe nad 15 let narizovat, aby byla ve skole.

0 0
možnosti

Děti mají být ve škole, nemocní u lékaře a Greta v blázinci. Toto nemocné dítě, které je v rukách mocných švédských průmyslových rodin, je jen dětský Mesiáš v sukních. Malé děti jdou za ní, jen aby nemuseli být ve škole přitom doma s ničím nepomůžou a ani kytku nezalejou.

2 1
možnosti

Nesvadejte to na Gretu, to je chudak zneuzita holka; do blazince se musi vratit jeji matka (uz tam byla), jeji otec herec/reziser, ktery najal PR team, a z chudaka Grety udelali cvicenou opicku.

Ti by se meli stydet. Rv

1 1
možnosti

J76a24n 98P62u92l84e88c

7. 11. 2019 11:11

U mezigeneračních sporů je problém ten, že ho stejně nakonec vyhraje ta mladší generace.

1 0
možnosti

Jj, naštěstí Greta není generace

0 0
možnosti

M75i43c30h80a20l 31Ž39á78k

7. 11. 2019 9:02

Nástroj k propagaci zájmů jistých skupin, skrývající se za klimatické změny. Využívají ji i situaci ohledně oteplování. Klimatické změny jsou tu dávno před člověkem. Hlavní problém je přelidnění, ale to nikdo neřekne.

2 1
možnosti

prelidneni a naroky prelidneneho lidstva na zvysujicici se mnozstvi energie, potraviny, jejich produkci a vyrobu, zasoby pitne vody, transport, vyrobu osaceni a obuti, domacich potreb, komunikacnich prostredku a komunikace atd atd PODSTATNE prispivaji ke globalnim klimatickym zmenam.

A neni pravda, ze nikdo nezminuje prelidneni jako problem.

Zrejme strkas hlavu do pisku jako pstros kdyz se mluvi o klimatickych zmenach a neustale se zvysujicich poctech obyvatel Zeme, ze ti unikaji souvislosti.

0 0
možnosti

Přes hubu by měl dostat její scenárista.

4 0
možnosti

Pan expremiér byl moc měkký. Především měl odsoudit rodiče a aktivisty za zneužívání postižené dívky. Co je to za demoagogii, když potřebují k propagaci nezletilou dívku postiženou Aspergerovým syndromem?

Kriminální zneužívání Grety je ještě horší, než zneužívání mládeže nacisty a komunisty. Ti zneužívali zdravé děti. Zneužívat postižené je ještě o třídu horší...

10 0
možnosti

Jaký mozkový gigant může brát vážně rady nezkušené nevzdělané holky, která kromě jiných psychických poruch trpí strachem a úzkostí.

5 0
možnosti
Foto

A co takhle, kdyby se pan expremier (kdyz uz na zivotni prostredi tak kasle) staral sam o sebe? 8-o

1 11
možnosti
Foto

A co takhle, kdyby se Greta Thunberg starala sama o sebe?8-o

8 1
možnosti

Tomu, že to tito ekologisté myslí vážně uvěřím, až budou pořádat VIDEOkonference. Uhlíková stopa minimální, a chudinka loutková Greta se nebude muset honit po světě, a stihne jak videokonference, tak i školní docházku.

3 0
možnosti

Uhlíková stopa videokonference taky není nulová.

0 0
možnosti