Diskuze

Thunbergová je podle Putina zmanipulovaná. Ruská média ji přirovnala k IS

„Mladá švédská aktivistka Greta Thunbergová je sice milá a upřímná, ale špatně informovaná a zmanipulovaná dívka. Proto v září na klimatickém summitu v New Yorku přednesla nerealistické požadavky,“ řekl podle agentury TASS ruský prezident Vladimir Putin. Dal rovněž najevo podezření, že Gretu někdo využívá. Konspirační teorie, že Greta je manipulována skrytými silami, je v Rusku velmi rozšířená. Greta však má v zemi i své příznivce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L78e33o 34V52á33l10e68k

5. 10. 2019 12:50

Přesněji řečeno je zmanipulovaný psychopat. Co je ovšem alarmující je fakt, že náš přední psychiatr podrobil její počínání odbornému rozboru a stanovil diagnózu. Jako odborník a věděc. A za pár dní se dozvím, že své funkce odstoupil. Je jasné, že na základě obrovského tlaku, nebo vyhrůžek. Oficiální státní zájem to nebyl. Kdo je tedy v pozadí, kdo má moc manipulovat takovými lidmi? Nebylo by na škodu, aby se tímto případem zabývaly orgány činné v trestním řízení.

0 0
možnosti

J88a35n 84P70u15l62e16c

4. 10. 2019 11:14

Je legrační, kolik lidí dokáže jedna šestnáctiletá holka vytočit k nepříčetnosti. ;-D;-D

2 1
možnosti

L89e41o 97V82á97l46e70k

5. 10. 2019 12:52

Tady vůbec nejde o tu holku, ta patrně sama neví co činí. Je prostě normálně zneužitá. Odpovědnost nesou ti, co ji navedli a umetají jí cestu.

0 0
možnosti

J61i70ř52í 44B70u41š42e58k

3. 10. 2019 22:07

Ano o Gretě si myslím že je to hysterka co to nemá v hlavičce úplně v pořádku a klidně budu ruský troll a Putinův agent.:-)R^

5 1
možnosti

Sice souhlasí ,ale nechápu proč jí prostě neignorují.

0 0
možnosti

...země kde jsou u moci zločinci a mocipáni starého umírajícího světa generace 60+ ...je jistě vystavena modnému tlaku malé holky -tak mocnému že je potřeba malou holku dehonestovat...ona její generace už nemá naději na normální život jak ho známe a tak správně a hlasitě křičí-dost....a ti co nic neudělali jsou ti mocipáni ,kteří tak hlasitě hulákají -ta holka je nemocná......uplacená a navedená.... .ve chvilce kdy na planetě nebude generace 60+ a 80+ bude lépe.....nebo ́t v těchto dvou starých a nemocných a zkažených generacích zeje mravní a morální díra a úpadek.....projevující se ve všem.....zvláště ve stavu planety a lidské společnosti...... .

3 9
možnosti

Takže každý při dožití 59 let bude usmrcen. ��

6 1
možnosti
Foto

Děvečka Thunberg by si měla uvědomit a jí podobní, že pokud lidstvo zanikne, čím dříve, tím lépe, tak to zemi a vesmíru jenom prospěje 8-o!!

0 0
možnosti
Foto

Vesmíru a Zemi je to jedno, a lidstvo nezanikne. Jen ten svět bude trochu jiný, než je dnes. A ta změna nebude k lepšímu, bude více násilí, chaosu, válek. My už to na vlastní kůži nepocítíme, naše děti ano. Pokud se tedy bude ten scénář odvíjet tak jak někteří vědci předpovídají, a to samozřejmě není jisté. Ale co je na tomto světě jisté? Otázka zní - na kolik procent by ta předpověď měla být jistá, abychom byli ochotni slevit ze své pohodlnosti? To samozřejmě závisí na konkrétním člověku, u někoho by ani stoprocentní jistota nebyla dostatečný důvod ...

1 0
možnosti

Komedie :-) Putin, který se snaží manipulovat Evropou, mluví o manipulaci :-) Měl by si zamést před vlastním prahem.

4 9
možnosti
Foto

Jo, názor Putina a Ruska, které je živo z prodeje ropy a zemního plynu, budu brát za ten pravý, objektivní a nezaujatý. To tak akorát ... :-)

3 3
možnosti

P54e46t26r 65F62i81a47l63a

3. 10. 2019 17:11

Jenom Rusko to není.

1 0
možnosti

Skrytá manipulace? Bo Thorén je ve Švédsku dobře známý.

0 1
možnosti

Myslím, že za koloniálních vlád museli v Africe pracovat. Nyní si vládnou sami a výsledek vidíme a práce je pro ně poslední možnost jak získat peníze. Jdou do Německa a peníze bez práce dostanou. Je to nějaké nelogické.

7 0
možnosti

Nedávno tady probíhal článek co vás usvědčuje ze lži pane Vovse.

Bylo to o těchto lidech, co makají od nevidím do nevidím myslím v Itálii.

Musíte si ujasnit souvislosti.

0 11
možnosti

Stojí za ní ten, kdo si může dovolit perfektně logisticky připravenou demonstrační platbu kevlarovými jachtami do US a je tam bez problémů vpuštěn.

7 1
možnosti

15 miliónová jachta...8-o Aké emisie boli vyprodukované na jej stavbu? aA aké budú vyprodukované na jej likvidáciu?8-o:-P

Najlepší koment na Grétu napísal Jeremy Clarkson - veľmi,veľmi trefný komentár!R^

https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/527651-jeremy-clarkson-zotrel-mladu-klimaticku-aktivistku-gretu-nesetril/

3 1
možnosti