Diskuze

Prezidentka Le Penová? Její šance rostou, Macron je v nesnázích

Přesně za rok čekají Francii prezidentské volby a průzkumy napovídají, že Marine Le Penová je vítězství blíž než kdy předtím. Emmanuel Macron stáčí kurz doprava, jeho šance však hatí pandemie i image arogantního všeználka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zbavit se multikulti,kdyz uz to tam maji zapleveleny, bude tezky ukol k realizaci a kam pak ti vyhoštění potahnou? Snad ne k nam!!!

0 1
možnosti

Otázkou je, jestli je ve Francii dostatek francouzských voličů, aby zvolili Francouzku a ne nějakou figurku

2 0
možnosti

Preference Le Penové jsou reakcí na činnost předchozích prezidentů a vlád, které zaplevelily Francii multikulturalismem.

4 0
možnosti

Bylo by to sice smutné, kdyby vyhrála, na druhou stranu by se konečně dokázalo, že oni vaří z vody. Francie potřebuje šok, aby se konečně probrala.

0 0
možnosti

Žádnou paniku soudruzi! Korespondenční hlasování bude, i chytré sčítací mašinky se z USA dovezou...;-)

3 1
možnosti

P77e30t51r 44N32o48v92á18k

15. 4. 2021 7:05

Tak trošku Francii závidím to, že mají opravdové kandidáty.

U nás to jsou marketingové postavičky, většinou ve věku důchod+, takže pak máte na výběr jen ty, které volit nechcete... (prostě volíte menší zlo).

2 0
možnosti

Nehodlám nechat udělat z naší země multikulti peklo, kde budou muset naše děti ve škole před vyučováním poklekávat před čenýmí spolužáky a omlouvat se jim za otrokáře z "kdysi" vyspělých koloniálních západních zemí, jejiž jediným vývozním artiklem budou v té dobé již jen množící se nelegální běženci.

Proto budu volit SPD, kde není marketingová postavička ve věku důchod + a budu doufat, že splní své dlouhodobé sliby. Ne jako v jiných stranách, kde prosatují to samé 2 měsíce před volbami a po volbách se vrátí ke svému sluníčkářství. Macron je typický příklad. Chce nás penalizovat za nepřijímání nelegálů, vnucovat povinné kvoty a nyní když mu teč do bot s Le Pen, tak najednou je proti migraci. A po vobách podá arabským teroristům sirky, aby zapálili opravenou katedráli Notre Dame.

1 1
možnosti

Pochybuji, ze muze Le Pen vyhrat. Francouzi jsou prece jen uz prilis zdegenerovani.

1 0
možnosti

Doufám, že se Frantíci konečně proberou. Mají za minutu 12.

1 0
možnosti

J56a22n 62K39o14l45a28r

13. 4. 2021 23:06

Z (makro)ekonomickeho hlediska je Marine naprosto nevolitelna. Levicaky nevolim, ergo to nehodim ani Le Pen ...

0 8
možnosti

Kéžby byl i nás předseda prý nejpravicovější strany ODS s. Fiala alespoň z poloviny tak levičácký jako je M.L. Pen. Pak byla ODS možná alespon trochu pravicová.

4 0
možnosti

Měla být zvolena už v minulých volbách

5 1
možnosti