Diskuze

Klimatické cíle EU jsou v ohrožení, musíte jednat rychle, varuje agentura

Podle Evropské agentury pro životní prostředí (EEA) se Evropa potýká s klimatickými změnami, které nemají obdoby, ale i s úbytkem druhů či vyčerpáváním přírodních zdrojů. Evropská unie nedosáhne klimatických cílů pro rok 2030 bez rychlé změny přístupu, uvádí zpráva, která tak hodnotí současný stav a výhled životního prostředí na kontinentu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Nejde o klima, ale prosadit klimanacismus jako nový druh totality a ekonomické diktatury. Už to tady bylo a ten samý národ co to tlačí tomu říkal "lebensraum", dnes tomu říkají "energiewende". Tak jako Češi mají národni vlastnost zbabělost, Němci mají tenzı k světovládě, destrukci a požáru Evropy. Zastavme klimanacismus dokud je čas, jsme opět v roce 1930, 1933 a to zlo sílí a sílí.

0 0
možnosti
Foto

Těmto bafuňářům bychom měli vzít jejich x8, Q7, Carrera nebo soukromé tryskáče a nahradit je osly, jak to nabízí Španělé Grétě. Na oslu by měli více času, si vše rozmyslet a hlavně by zpomalili s tím aktivismem.

1 0
možnosti
Foto

Nevím co chtějí ty chytráci objevit, vše je jasné, jen to nehraje do karet těm co vládnou.

A) vyrábíme nekvalitní výrobky, abychom byli nuceni je nestále obnovovat, televize, mobily, PC, vysavače................

b) při výrobě nemáme žádné zásoby ,abychom měli dobré casch flow , neustálý transport - tolik vozů TIR nikdy na silnicích nebylo....., ale o jejich omezení se nemluví (vypěstuje květak v ČB ,dovezeme jej do centrálního skladu u Prahy a něj jej dovezem do prodejny v ČB ). Co takhle skleníky u každeho většího města. Kdo potřebuje jahody v lednu - akorát macecha z pohodky o sněhurce!!!!

c) na přání bohatých jsme schopny letecky přepravovat kytky, třeba jen pro jednu osobu, malá letadla pro jednu nebo pár osob není vyjjimou- kolik asi znečistí takévé ero ???

d) budou vánoce, když vidím jak firmy vše řeší dovozem až do domu - to je ekologická stopa !!!!!!!!

e) eletroauta ?? , že bude šetřit životní prostředí ??blabol, někde se ta elektřina bude muset vyrobit, nechceme elektřinu z uhlí - ok, nechceme jadernou a jakou teda- zpatky na stromy ??? protože někde ten kysličník uhelnaty z té výroby vznikne bud na jednom místě nebo na více,....

f) auta na vodík ?? ale výroba vodíku se zatím řeší z fosilních paliv tak jaký úspěch ??? protože výroba z vody elektrolýzou je tak nákladná, že nepadá v úvahu

g) obaly - všechno máme zabaleno v plastech všech -kam oko dohlédne, i obleční jsou z velké části z výrobků z ropy - protože z bavny a lnu, bychom planetu neoblékly -

e) evropa vymírá ... a proč bychom měli mít čím dál tím víc občanů ??? , kde to je napsáno ??? Rodiče by měli mít tolik dětí kolik jich uživí, kolika jsou schopni zabezpečit kvalitní vzdělání - a vadí, že bude těch občanů méně ??? Ne nevadí, jen škoda, že tímto způsobem nepřemýšlí zbytek planety, rodina s 5-7 dětmi ??? To není normální v době ATB ,děti jsou schopni dožití dospělosti a stáří z velké části , doba od 19-20 století se posunula, nebo alepsoň v Evropě.

5 0
možnosti
Foto

Tady je vidět, že i neodborník může mít na věc zdravý náhled. (A hlavně zdravý rozum.) Pod to se klidně podepíšu.

2 0
možnosti
RN

Porad nechapu, o čem se tak hirlive diskutuje v Evropě. V jizni americe, africe a asii se odpady hazi do rek, pali se na hromadach, auta nemaji limity, tovarny nemají dane limity, ale tady se porad bude brecet o tom, co v evrope.

4 1
možnosti
MD

Pokud ma clovek na neco jednoznacne prokazatelny vliv tak je to BIODIVERZITA. Otepleni o plus par desetin stupne v nejakem casovem useku navic vlivem lidske cinnosti je tezko prokazatelne. Zvlast, kdyz tento usek je mizivym zlomkem existence planety Zeme a teplotniho vyvoje na ni.

Greta je jen naokovanec neschopny obsahnot siri samotneho problemu a zajmu, ktere se kolem toho toci.

3 0
možnosti
EB

Európa má 9% podiel CO2. Ak by sa k nám pridali USA s 15%, tak spolu je to 24%! A čo zvyšok? Ten nemá čo do huby a budú robiť presne to, čo my pred desiatkami až stovkami rokov, industrializovať vďaka lacnej ropy a uhlia :-P

2 0
možnosti
VK

Jestliže má USA 330 milionů obyvatel a 15% emisí, tak mají na hlavu 4x větší emise než je průměr. U Evropy je to podobné.

0 0
možnosti
PN

P60e10t39r 61N45o37v20á11k

4. 12. 2019 12:04

Chcete opravdu zvrátit, či alespoň zpomalit klimatické změny?

To musíte zbavit Zemi alespoň 4 miliard lidí....Jinak je vše marné...:-/

5 1
možnosti
VZ

Klimatické cíle EU jsou v pr...i , musíte rychle zaplatit , jinak ztepláte , varuje "agentura!

3 0
možnosti
JA

Ještě by to chtělo zprávu Asijské agentury pro životní prostředí.......

4 0
možnosti
Foto

1) kolik že má Čína procent obyvatelstva v oblastech těsně u moře? 90?

2) ohlásila právě věk uhlí a staví nové elektrárny?

3) jsou čínští vědci hlupáci a ignoranti vůči klimatu?

Z odpovědí na otázky snadno zjistíme jak děsuplné zítřky nás očekávají. Odpovídat si nebudu a vyhnu se emotikonům.

1 1
možnosti