Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Nechápu, je zlá jako Pocahontas, řekl Trump o Bidenově „viceprezidentce“

Americký prezident Donald Trump řekl, že jej volba senátorky Kamaly Harrisové jako demokratické kandidátky na viceprezidentku překvapila, protože se prý v kampani k jeho rivalovi v boji o Bílý dům Joe Bidenovi chovala neuctivě a podává průměrné výkony. Političku kritizoval i za její plány a postoje, které podle něj zahrnují zvyšování daní či snižování výdajů na armádu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pro zajimavost, jak sveho casu komentoval volbu VP u sveho protivnika jiny obhajujici prezident, udajne pry ten nejhorsi v historii, co rozestvaval Ameriku:

"Just yesterday, my opponent chose his running mate, the ideological leader of Republicans in Congress. Mr Paul Ryan. I want to congratulate Mr Ryan. I know him, I welcome him to the race. He is a decent man, he is a family man, he is an articulate spokesman for Governor Romney's vision but it is a vision that I fundamentally disagree with."

Hm, najdi 10 rozdilu ;-D

4 0
možnosti
Foto

J36i83r63i 46B57i61l67i73n75a

12. 8. 2020 18:59

Pridal bych dalsi citat, tentokrat od republikana a valecneho hrdiny, na ktereho se Trump nestiti plivat ani po jeho smrti.

----------------------------------------

“I can’t trust Obama. I have read about him, and he’s not, um, he’s an Arab,” a woman said to McCain at a town hall meeting in Lakeville, Minnesota in October 2008.

McCain grabbed the microphone from her, cutting her off. “No, ma’am,” he said. “He’s a decent family man [and] citizen that just I just happen to have disagreements with on fundamental issues, and that’s what the campaign’s all about. He’s not [an Arab].”

---------------------------------------

Zajimalo by me, zda se republikanska strana po odstraneni oranzove bradavice dokaze vratit zpet. Zpet k obrane prav obcanu, slusnosti, cti a demokracie.

K odkazu Lincolna, Reagana a McCaina.

2 2
možnosti

Ale nedavno, 29. cervence, jeste prohlasil, ze by Harris byla dobra volba. Tehdy to byla ale teorie, dneska je to oficialni, takze ji musi urazet, jak muze a vzhledem ke svym ubohym schopnostem moc nemuze. Nikdy se nezmuze na poradnou urazku, jenom vzdy zesmesnuje trapnym stylem nekoho ze zakladni skoly, dava podpasovky, nedokaze prijit na poradnou prezdivku, vetsinou prebira od urvanych moderatoru radii jako Rush Limbaugh nebo Sean Hannity. Harris nema rad, jasne, protoze ona nema rada jeho a kritizuje ho pri kazde prilezitosti. Osobne si nejsem jista, zda to byla dobra volba na VP, na Bidena kladli naroky ohledne rasy, tak si vybral rasu a vzdelani. Nejsem si jista, zda je lidem sympaticka, jedna vec je uspokojit mensiny, druha vec je uspokojit vetsinove volice. Mohlo to byt horsi, pravda, treba protivna starostka Keisha Zadkova z Atlanty nebo zatrpkla Elizabeth Warren, ale uvidime, co americti volici, zda se proberou nebo budou verit famam o tom, ze kdyz nebudou republikani u kormidla, stane se z USA Venezuela.

3 1
možnosti
Foto

J52i46r36i 31B53i57l40i54n95a

12. 8. 2020 18:42

Moje manzelka je ucitelka a kdyz videla poprve Trumpa vykrikovat ty jeho infantilni urazky, rekla neco v tom smyslu ze takhle se chova jen ten nejhorsi bully v pate tride. V seste uz ne, protoze to zacina pomalu dostavat rozum.

Lide kteri Donika za tenhle "styl" obdivuji ve me budi litost. Rv

3 0
možnosti
Foto

J24i64r15i 21B60i49l80i42n72a

12. 8. 2020 16:19

Uz jenom to, ze Trump mluvi o profesorce Warren jako o "Pocahontas" svedci o mravni bide, do jake republikanska strana i urad presidenta Spojenych statu za jeho vlady klesly.:-/

Ze Trump nechape, proc si Biden namisto nejake slepice, ktera by od rana do vecera chvalila jeho genialitu vybral chytrou zenskou, to o te bide svedci rovnez.

Biden - Warren podle me vypada jako schopny tym. Proti kteremu navic Trump a jeho banda nejsou schopni najit zadnou spinu. A bez spiny oni nejsou schopni operovat.......;-)

3 2
možnosti

P17e31t78r 35P94a16u36l65u70s

12. 8. 2020 17:43

Chtra zenska alias usvedcena podvodnice. Dal hledat neni treba :-D

1 1
možnosti

Každým podobným extrémem se demokraté oslabují.Už hlavní kandidát je o něco víc než dříve narozený, viceprezidentem si vyberou extremistku. Kdokoliv normální by toho šíleného Trumpa smetl, ale oni se chovají, jako by to snad ani nechtěli ;-D

2 4
možnosti

O41t91a 98J31e23l77í61n92e53k

12. 8. 2020 13:44

Tak je pravda, že její podpora zachování trestu smrti je z evropského pohledu trochu extrémní, ale pokud porovnávám stabilně více než 60% popularitu Kamaly Harris ( viz https://www.forbes.com/sites/niallmccarthy/2020/08/12/how-popular-is-kamala-harris-with-democrats-infographic/#5dd8690d4c98 ) s cca 40% podporou Trumpa ( viz https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_presidential_approval_rating ), tak ten výběr nevypadá vůbec špatně :-)R^

1 1
možnosti

P20e71t70r 89S86t82a80n47i89k

12. 8. 2020 12:34

Pane Čišecký, ta Vaše dlouhá definice neomarxismu je poměrně plytká. Až tak, že v mnohém sedí na obyčejné liberály, kteří si pouze nemyslí, že když budou Franta a Matěj od vedle po sobě dědit, že by to mělo nějak ohrozit jejich vlastní rodinu. Většina liberálů i konzervativců jsou normální slušní lidé, kteří platí daně, chodí do práce a vychovávají děti, jenom mají rozdílný pohled na svět. Liberálové odjakživa boří některé části tradiční morálky, protože tradiční morálka byla velmi často proti svobodě. Nebýt liberálního myšlení, tak máme stále otroctví a partnery nám vybírají rodiče. Vše patřilo k poměrně dlouhým tradicím. Proto je potřeba odlišit liberály od neomarxistů, stejně jako konzervativce od neonacistů. Nechce se mi vymýšlet definici neomarxistů, ale v jednoduchosti jsou to ti, jejichž postupy, myšlenky a činy jsou naopak velmi antiliberální. Ve skutečnosti se jedná o poměrně malou o to více ukřičenou skupinu, která miluje cancel culture (znemožnění práce těm, kteří se nějak odchýlí od jejich pohledu na svět), nesnáší některé liberální svobody jako svobodu slova, jsou schopni projevit další silně antiliberální sklony, jako rasismus třeba vůči bílým či Asiatům atd. atd. A ne neomarxista není ten, kdo si myslí, že by homosexuálové mohli také vychovávat děti, protože ten nikomu práva a svobody neupírá, naopak přidává.

Problém je že ten pojem je zde v diskuzi nadužíván a tak je třeba za neomarxistu označován Biden či demokraté obecně (bez jakékoliv znalosti Bidenova politického života či ignorace jeho aktuální kritiky hlupot jako definancování policie). A to nadužíván až tak, že rozmělňuje čáru mezi liberálním pohledem na svět a neomarxismem (ať už záměrně či si dotyčný potřebuje primitizovat svět). Takové nadužívání a rozmělňování pak vede pouze k vyprazdňování tohoto pojmu, pokud tedy nejsme v situaci, kdy ten pojem je naprosto vyprázdněný už dnes.

3 1
možnosti

Pane, autoři jako Antonio Gramsci nebo následně lidé z tzv. Frankfurtské školy, to žádní liberálové nejsou, to co jsem níže napsal jsou jejich filosofické postoje a koncepce. Potíž je, že pojem liberál už dávno ztratil svůj původní význam a dnes se za tento pojem tito lidé maskují, oni sebe sami možná ani za neomarxisty neoznačují, ale jejich myšlenky jsou jasné a zcela navazují na myšlenky západních marxistů z 20. století.

Jinak pokud bych měl říci co je mě osobně nejblíže, pak je to klasický liberalismus tak jak ho chápal a obhajoval Friedrich August von Hayek.

6 3
možnosti

Doufejme, že až Trumpa spláchnou, tak se Amerika znovu najde.

Otázkou ale je, zda budeme my v Evropě platit terapeuta.

4 9
možnosti

Pošlete tam klidně svého. I když... u vás velké úspěchy neslaví.

6 7
možnosti

Tmavá pleť evidentně stačí jako kvalifikace na viceprezidentku. Komokraté by mohli nominovat Floyda in memoriam.

5 6
možnosti

O25t65a 46J21e64l85í12n72e47k

12. 8. 2020 13:51

Co si tak přečíst její životopis (mimochodem není černoška, ale míšenka), místo hloupých předsudků?

https://en.wikipedia.org/wiki/Kamala_Harris

https://en.wikipedia.org/wiki/Political_positions_of_Kamala_Harris

2 0
možnosti

J34o69n17á16š 22Č41e88c86h

12. 8. 2020 12:01

Někdo tvrdí, že je jiné pohlaví než ve skutečnosti je, někdo, že je jiná rasa. To jsme to dopracoval.

3 2
možnosti

Biden není schopen udržet myšlenku, to jsme zvědav na ty předvolební debaty ;-D.

7 3
možnosti

Předvolební debaty nemají na nic vliv... Všichni už jsou dávno rozhodnuti.

0 4
možnosti

Nejmocnější člověk světa a uvažuje a vyjadřuje se, jako malej rozmazlenej fakan.

To není dobrý...

15 7
možnosti

Zdaleka není v poslední době mezi prezidenty a leadery výjimkou ;-(

7 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Soud potrestá brutální útok na dívku, bodnutá do krku skončila v pytli v lese

24. dubna 2024

Krajský soud v Plzni dnes vynese rozsudek nad devatenáctiletým Ukrajincem Viktorem Veselovským,...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

Nenávist vůči Ukrajincům, segregace Romů. Amnesty International kritizuje Česko

24. dubna 2024  2:28

Ukrajinští uprchlíci se loni v Česku potýkali s nenávistnými projevy a diskriminací, pokračovala...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...