Diskuze

Trump a Kim přepsali historii. Svět se změní, slíbil diktátor po schůzce

V Singapuru proběhla historicky první schůzka prezidenta USA a vůdce KLDR. Donald Trump a Kim Čong-un si podali ruce a pak spolu asi 38 minut jednali jen za přítomnosti tlumočníků. Poté podepsali společné komuniké, v němž se KLDR zavázala, že úplně odstraní jaderné zbraně z Korejského poloostrova.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
RS

Rekl bych, ze Kim chce udelat ze sve zeme druhou Cinu. Podivejte se na film "Mys ktera rvala".

2 0
možnosti
JS

Moc se těším na hodnocení "renomovaných komentátorů" rozhlasu a CT z volebního štábu paní Clintonové. To zase budou protažené obličeje

2 1
možnosti
MM

jenom velmi hloupi lide veri trumpovi nebo Kimovi:-P

0 0
možnosti
Foto

Je výborné, když je komunikace a nejsou jen urážky z obou stran. Ale Kim letěl hned zpět, aby doma nenastal puč!

3 0
možnosti
PM

P92e93t16r 52M68i65c41h83a52l

12. 6. 2018 16:57

Těším se na zprávy z televize v tom jeho ráji. To zase bude pindů o tom, jak soudruh Kim donutil Trumpa jednat. :-D

0 0
možnosti
JN

J39i96ř95í 68N33o71s94e17k

12. 6. 2018 15:03

no já bych s tím hodnocením ještě počkal, ale určitě je pozitivní, že se jedná, že se vše nehrotí, že se vše neřeší jen sankcemi a jinými výhrůžkami ....což mimochodem Obamova sladká multikulti vláda nedokázala....

4 3
možnosti
KZ

opravdu si myslíte, že dnešní setkání je zásluhou Trumpa? :D

kdyby Kim - bůhví z jakého důvodu - sám nechtěl, tak s ním tento diplomat ani náhodou nehne. možné zásluhy bych přičetl spíš Mun-če inovi, ale Trumpovi zdaleka žádnou. jediné plus, které lze DT přičíst, je, že to celé nezrušil, jak bývá jeho zvykem.

4 6
možnosti

Neměli bychom zapomínat, že šílený a zrůdný byl i náš rudý totalitní režim, a i když se zloduchům počínaje Husákem, Štrougalem, Biĺakem, Čalfou atd. nic nestalo, naopak byli a jsou odměňování nejvyššími důchody, přeci je to snad lepší, než dřív. Naštěstí taky proto,že se tehdy demokratický Západ s námi bavil, včetně třeba toho, že Mitterrand se bavil i s Husákem za přítomnosti sovětských okupantů.

2 0
možnosti
VP

Trump na tom nemá žádnou zásluhu. Kimovi domluvil hlavně Lavrov ;-)

0 9
možnosti
Foto

Prd. Pročpak byl Kim dvakrát v Číně?

4 0
možnosti

M66a96r51e58k 13Š77i85m24o16n

12. 6. 2018 13:32

Připadá mi, že to Trump vychytal trochu se štěstím. Kim dovyvinul bombu a spadnul mu bombový trenažér, navíc mu dochází peníze, když Čína přestala kupovat uhlí. Tak Kim nabídl mír a zrovna je u křesla Trump. Úplně stejně to mohlo přijít před pěti lety nebo před patnácti lety. Ostatní bývalí prezidenti (Clinton, Bushové, Obama) si trochu asi hryžou klobouk.

5 1
možnosti
MO

Tak ještě denuklearizovat Izrael a budou í arabové klidní. Dobrá práce

0 6
možnosti
RH

Severokorejcům uvěřím, až zmizí jejich pracovní tábory, mučení, jaderné zbraně, střílení do lidí na hranicích, až přestanou zavírat turisty za přivlastnění si propagačních letáků jejich komunistické partaje, až tam budou mít všichni obyvatelé normální přístup k potravinám atd.

3 0
možnosti
Foto

Uvěříte jim co? Kim je stále diktátor, kde svoboda, svoboda slova, lidská práva je u nich cizí slovo. Na tom se myslím nikdy nic nezmění.

5 0
možnosti
JP

Kdyby tohoto summitu dosáhl Obama, dostal by druhou Nobelovu cenu za mír. Ale že se to povedlo Trumpovi, je třeba vidět všechna možná negativa.

9 1
možnosti
KZ

to je právě ono, Trumpovi se to nepovedlo, nemá na tom totiž žádnou zásluhu ;-) pokud to nevidíte, tak si roztáhněte závěsy ;-)

1 7
možnosti