Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Impeachment? Je to jen hazardní PR akce demokratů proti Trumpovi

Příští rok budou volby. Donald Trump má vypadat jako dva trestanci ve filmu Útěk v řetězech. Ale co mají demokraté v ruce? Projevují jako nevyléčitelní gambleři. Prohráli v hazardní hře Russiagate a teď nastrkali všechno do automatu jménem impeachment.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

To není od Pelosiové "šaráda", to je debilita. Zvýší popularitu Trumpovi a potopí vlastního protikandidáta Bidena, který se holedbal, jak zatočil s ukrajinským prokurátorem, když nechtěl skrečovat vyšetřování úplatků jeho syna na Ukrajině.

Ledaže Pelosiová chce sama kandidovat na prezidentku a potřebuje se Bidena zbavit.

0 0
možnosti
JV

J48a38n 38V28e98s56e63l14ý

27. 9. 2019 12:25

Nevím proč to toho autor článku tahá Bidena. Trumpův zločin nebude méně zločinem, protože někdo jiný by udělal něco podobného. Nic nebrání a nebránilo Republikánské straně iniciovat vyšetřování a třeba i obžalobu.

Za mně klidně, at se třeba potkají v oranžovém mundúru v nějakém fešáckém kriminále na Floridě. Pak už jen zbývá rozhodnout jestli bude prezidentem Sanders nebo Warren. :-)

3 3
možnosti
Foto

J77i35r90i 67B94i27l44i57n28a

27. 9. 2019 15:32

Pan Vodicka do toho taha Bidena, protoze pan Vodicka je nadseny trumpetista a pravdu ma nacelnik. Mlady ani stary Biden pritom nebyli ani vysetrovani, natoz z neceho obvineni. Takze asi bude potreba zajit na FBI a ne posilat na Ukrajinu potrhleho pravnika Giulianiho, ktery nakonec v televizi vsechno vyzvani.

Tez by bolo dobre vysvetlit, proc si zaslouzily bojovnik s korupci Donald Trump ;-D vybral za cil sveho zajmu zrovna sveho politickeho soka, kdyz v Americe zije dalsich 328 milionu lidi. A kdyz Donik neudelal nic spatneho, proc zpravu whistleblowera navzdory platnym zakonum tak zurive tajil? 8-o

2 3
možnosti
MK

Domnívám se, že příští prezidentské volby se rozhodnou už v primárkách.

0 0
možnosti
Foto

Podle zdroju z Bileho domu je prezident silne rozcilen, neschopen se na cokoliv soustredit.

Pri spolecne snidani se spolupracovniky se nechal slyset, ze kdokoliv vynesl dotycne informace je neco jako spion a velezradce. A ze byly doby, kdy se s takovymi lidmi zachazelo uplne jinak.

Jako by nechapal, ze velezradu spachal on sam a ze podle platnych zakonu je whistleblower chranen zakonem a ze se on, Donald Trump timhle vyhrozovanim dopousti dalsiho zlocinu.:-/

2 5
možnosti
JS

Logicky vzato problém by měl mít především Biden, který se jednoznačně provinil ovlivňováním ukrajinské kauzy, ne Trump.

Demokraté jsou v křeči a útočí za každou cenu i vlastního dalšího zesměšnění.

8 1
možnosti
Foto

J86i90r73i 14B49i10l54i82n14a

26. 9. 2019 18:50

Poucne bylo slyseni se zastupujicim Directorem of National Intelligence Josephem Maguire, ktere prave skoncilo.

Chuck Schumer se ho musel nejmene 5x ptat, kam se sel v prvni rade zeptat, co delat se spravou whistleblowera. Nez byla ta zprava namisto odeslani kongresovemu vyboru zavrena do trezoru jako supertajna vec. Az se konecne dockal odpovedi: do Bileho domu.

No a pak polozil Chuck nevyhnutelnou otazku: i presto ze jste vedel, ze predmetem cele zpravy je sam prezident?

Chudak Maguire, ja ho v te chvili litoval.

Trump slibil vysusit jakousi bazinu, namisto toho ji sam zaplavil exkrementy. Rv

2 8
možnosti
Foto

J92i31r66i 10B81i84l84i62n14a

26. 9. 2019 18:56

Trump se podle vseho diva na stejne programy jako ja. Okamzite tweetoval urazky na adresu Chucka Schumera, ktery na to reporterum rekl: vzdycky me potesi, kdyz na me utoci nekdo s charakterem Donalda Trumpa. :-)

2 8
možnosti
MK

tak je to samozrejme suskanda, ale zajimave - pry kdyby se o tom hlasovalo ted a tajne, tak Trumpa nepodpori 30 republikanskych senatoru:

https://www.rawstory.com/2019/09/gop-senator-quoted-saying-30-republican-senators-would-vote-to-impeach-trump-if-it-was-secret/

Jiste, kdyz dojde na lamani chleba, bude to uplne jina situace.

Kdovi, treba na lamani chleba nedojde a vymysli Trumpovi nejakou jinou unikovou cestu.

3 5
možnosti
MT
MV

Bude to Russiagate druhe kolo... Demokrati nic nemaji a budou protahovat vyslechy vsech okolo Trumpa vcetne uklizecky. Snad v zoufale snaze, ze z tech tun hozeneho blata aspon troshka ulpi....jen aby neskoncilo hlavne na nich a na rodine Bidenu....

14 1
možnosti
DC

Hezký pokus tenhle článek, bohužel je to falešný narativ. Jestli bylo něco na demokratech (tedy na vedení demokratické strany) patrné do doby před cca týdnem, byla to opatrnost až odmítavost ke slovu impeachment. Dosud o impeachmentu mluvili hlavně republikáni (kteří v podstatě hrozili: "Když budete volit demokraty impeachnou vašeho prezidenta") z 235 demokratů jich vyjadřovalo podporu impeachmentu 60 až 70 podle aktuální politické situace. Ve skutečnosti většina demokratů, včetně předsedkyně sněmovny Pelosiové byla zásadně proti tomu vůbec používat slovo impeachment. V mnoha záležitostech, kdy sněmovna vyšetřuje prezidenta (fun fact: část těch vyšetřování "zdědila" po předchozí, tedy republikánské, sněmovně), mluvili jen o "vyšetřováních", případně "hnaní k zodpovědnosti". Trumpovi u sněmovních demokratů prošlo, že evidentně dost zasahoval do vyšetřování R. Muellera, prošlo mu že v rozporu se svými vlastními lidmi minimalizoval roli Ruska v ovlivňování voleb r. 2016, prošlo mu i že platil ženám, se kterými spal, aby o tom nikde nemluvily (vzpomeňme za co sněmovna reprezentantů odhlasovala impeachment Billa Clintona, že). Demokratičtí vůdci pořád jen mluvili o nutnosti věci vyšetřovat, o tom, že se musí přijít na to, co se přesně stalo, atd.

Důvod obratu, jakkoli dost opatrného, Pelosiová v zásadě dala hlasovat pouze o otevření "impeachment inquiry" tedy procesu (řekněme vyšetřování), který má sněmovně (a veřejnosti) poskytnout důležité údaje ještě před hlasováním o impeachmentu, je vlastně ten, že sám Trump jim k tomu nedal jinou možnost. Sám se v principu přiznal k tomu, že po prezidentovi Ukrajiny chtěl, aby dal vyšetřovat Huntera Bidena (ne, že by tam nebylo, co vyšetřovat) a vyšetřovat firmu Crowdstrike. Tedy použil svého úřadu, aby pro sebe získal výhodu ve volbách (to má prezident z ústavy zakázáno - viz Nixon) a hledal osobní prospěch u zahraniční mocnosti (to má v ústavě též zakázáno, na jiném místě). Pokud by i toto demokraté přehlíželi, ztrapnili by se.

6 11
možnosti
MD

Zatial vidim falosny narativ len v tvojom prispevku. Clanok bol k "demokratom" este zhovievavy.

6 3
možnosti
JK

Faktem je, ze Trump pusobil na vcerejsi tiskove konferenci hodne schliple. Neni od veci taky zminit, ze pred tim, nez bylo oznameno zahajeni vysestrovani vedouci k impeachmentu, volal Trump Pelosiove a snazil se to nejak urovnat. Ocividne se mu nechce vysvetlovat proc je v zajmu USA, aby Ukrajina zacala vysetrovat syna jeho mozneho prezidentskeho protikandidata. Stale nebyl zverejnen cely hovor, ale jen jeho mala cast, je tedy pravdepodobne, ze to nejzajimavejsi jeste nezaznelo. Kazdopadne na tomhle Trump body urcite neziska a uz sami republikansti kongresmeni priznavaji, ze Trumpova komunikace se Zelenskym nebyla v poradku a zpusobi mu potize. "GOP congressman: Trump's conversation with Ukraine president "is not OK" ... Republicans believe Trump made a ‘huge mistake’ releasing transcript".... Mitt Romney: “asked or pressured Ukraine’s president to investigate his political rival, either directly or through his personal attorney, it would be troubling in the extreme.” We now know, of course, that the scenario Romney described is exactly what happened. http://www.msnbc.com/rachel-maddow-show/republicans-believe-trump-made-huge-mistake-releasing-transcript https://edition.cnn.com/2019/09/25/politics/mitt-romney-impeachment-trump-ukraine/index.html

4 5
možnosti
Foto

J39i60r63i 43B91i20l61i57n48a

26. 9. 2019 17:23

A kdyz navic vezmete, ze v Americe zije kolem 328 milionu lidi a ze zrovna Trump se rozhodne bojovat proti korupci pokusem o trestni stihani zrovna synka sveho hlavniho protikandidata...

A pomoci vydirani prezidenta napadene zeme, ktera zoufale potrebuje pomoc... 8-o

4 9
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ministerstvo vyčlenilo vakcíny pro těhotné. Válek apeluje na přeočkování dětí

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  13:10

V Česku stále rapidně přibývá případů černého kašle. „Registrujeme 956 nových případů,“ řekla...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  13:10

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  13:05

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Za vraždu a pokus o další hrozí muži výjimečný trest, podle policie chystal i třetí

25. dubna 2024  13:05

Jednoho člověka pobodal, dalšího nechal uhořet v domě, který úmyslně zapálil, viní kriminalisté od...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!