Diskuze

Johnsonův Rasputin hledá podivíny se zvláštními schopnostmi

Dominic Cummings, hlavní poradce britského premiéra Borise Johnsona, shání do svého týmu podivíny a lidi, kteří nikam nezapadají. V příspěvku na svém blogu napsal, že cílem náboru nových zaměstnanců je udělat z něj do roka veskrze zbytečného muže. Cummings stojí za úspěšnou kampaní za odchod Británie z EU.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Skonci to velkou blamazi. Statni sprava neni Silicon Valley. Nejeden socialni inzenyr si na tom vylamal zuby. Ve finale akorat par kamosu podoji statni kasu a to bude cely efekt.

0 0
možnosti
JP

„Existují ale také hluboké problémy v jádru toho, jak činí britský stát svá rozhodnutí,“

Ten nesmysl vylezl z překladače, nebo z Cummingse?

0 0
možnosti
Foto

Jiste, to je velice odvazne, pane premiere ?EU;-D

1 0
možnosti
JU

...tak už nám ten kocourkov za kanálem začíná ;-D

0 0
možnosti
SP

Podivíny hledejte v Bruselu, ale budete muset platově přitlačit.

2 1
možnosti
OP

Asi se poučil z toho, co předváděli Britové v posledních třech letech a hledá východisko. Podstatné je, zda svou patologickou osobnost udrží na uzdě a bude sloužit Británii, nebo zda to nezvládne

0 0
možnosti
RO

Divím se, že Cummings omezil výběr na ty, kdo si "probojovali svou cestu z odpudivých špinavých děr". Co když je spasitel Británie právě v kanále? Bohužel ale nejlíp se Britům dařilo, když prostě po celém světě loupili a kradli. Což, obávám se, dneska už takhle úplně nepůjde...

0 1
možnosti
PV

Mnoho lidí vidí článek jako pokus o pošpinění cummingse... Mě naopak to že hledá zajímavé lidí kteří něco dokázali, kteří mají zajímavé schopnosti a kteří se dokázali vydrápat odspodu přijde dost zajímavé. Jejich zkušenosti mnohou být velkým přínosem a rozhodně budou mít úplně jiný pohled a přístup než klasický vysokoškoláci.

1 1
možnosti
TU

Hugh Jackman povesi Hollywood na hřebík :D

0 0
možnosti
AN

A74l89e80s 84N14o74v92a29k

5. 1. 2020 19:02

iDnes svoje levicacke postoje nezapre :-PRv

Je treba ocernit uspesneho cloveka ktery Britanii dovedl tam, kde si to redakce iDnes neprala :-P

6 6
možnosti
LS

proč očernit? Mě to přijde jako zajímavý experiment, který mnoho nezastírá ... jestli to k něčemu bude, to si netroufnu odhalit ... ale minimálně to může zajímavě naředit zaběhnuté pořádky. Každý živý organismus si dokáže poradit se změnou podmínek, takže i když by krátkodobě převládlo cosi nestandardního, tak pokud to nebude ku prospěchu, tak se toho organismus zase rychle zbaví.

A to co o něm napovídali na konci? To tomu dodává ještě víc na zajímavosti :) Buď to dotáhnou do nějaké úspěšné podoby .. a pak jim rád pogratuluji ... nebo to bude propadák, pak si s ním ale budou muset poradit britové sami :)

0 1
možnosti