Diskuze

CDU má před volbami problém, poslankyně čerpala peníze z Ázerbájdžánu

Křesťanskodemokratická unie kancléřky Angely Merkelové musí před nedělními volbami řešit nečekaný problém. Jedna z poslankyň strany čelí obvinění, že obdržela příspěvek od autoritářského ázerbájdžánského režimu. Jednalo se o tisíce eur. Není jasné, zda poslankyně o původu peněz věděla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U nás už by bylo řvaní, že to je ovlivňování voleb.

0 0
možnosti

CDU vyhraje i kdyby se do sčítání hlasů měly zanést "Kreativní techniky"

2 0
možnosti
Foto

K83a66r22e25l 16S59e70i16d44l

20. 9. 2017 16:47

Tohle snad v Německu nehrozí. To spíš mohou nastoupit na voliče "přesvědčovací" týmy SA, tedy pardon, Antify a podobných spolků.

4 0
možnosti

Nejak mi to pripomina ODS ci posledni presidentske volby. Tam ovsem neslo o nejakejch smesnejch par tisic €.

1 0
možnosti

tak tak, pred hodnou jsem u nich dal krizek vlozil do Wahlbriefu a odpoledne odnesu na postu.

Co rikate na to, "vypaseny prase Altmaiera" ze to tak musim napsat jak nabada lidi aby radsi nesli k volbam nez volit Afd? za to by mel odstoupit. Todle uz pripomina casy v byvale DDR

10 0
možnosti

Ještě tak vědět kdo platí Angele Merkelové za devastaci Německa.

9 1
možnosti

Je zcela jedno, odkud penízky plují . . . vždy se najdou zaprodanci Jidášovského typu, kteří na cinkot či šustění peněz slyší, my takové Jidáše máme EU parlamentu . . Telička, Ježek, Charanzová, Dlabajová (ANO), Zdechovský, Šojdrová, Svoboda (KDU-ČSL), Štětina, Niedermayer (TOP09), Polčák (STAN), Poc, Poche (ČSSD)

1 1
možnosti

Zapomněl jste na pí Jourovou.

1 0
možnosti

Ty parlamenty, to jsou místa zázraků. Obyčejnému člověku se nemůže stát, že mu na účtu přistane nějaký ten miliónek a on vůbec neví odkud, neví vůbec za co, neví komu to má vrátit. V parlamentech je to běžné, poslanci jsou tak přepracovaní, že ani nevědí, kde co vydělali. :-)

14 0
možnosti

CDU má pouze jeden problém a to je jakým poměrem vyhrají volby a jestli se podaří FDP překonat alespoň 8/9 procent.

CDUR^R^R^R^R^

3 6
možnosti

P87a91v67e87l 98F12ó11g37e61l

20. 9. 2017 14:16

Bohužel to tak vypadá. Plno lidí opravdu Merkle věří a nechtějí na nepříjemné problémy ani pomyslet. Otázkou tak zůstává, jakou dohru to bude mít na EU a na ČR. V Německu samotném to jen prohloubí další radikalizaci společnosti. A zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Import Afričanů a Arabů dostane znovu zelenou a azylové domy už čekají na čas po volbách. Již nyní je ale jasné, že názor na integraci na úrovni paní družinářky - tedy jíst, pít, bydlet a jazyk zdaleka nestačí k získání práce a ani to neznamená integraci. Takže lze jen snít o tom, jak se to Merkel podaří. Již dnes tam je a tak asi i dalších 10 let bude přes 600.000 přiběhlíků na sociálních dávkách. V případě dalších integrantů se tato cifra jen zvýší. Myslím, že Německo dělá vše proto, aby po tom, co euro skončí, zůstala nová marka dost nízko.

V případě dalšího nucení k multikulti a přestěhovávání statisíců přiběhlíků do V4, tak budeme asi už jednou nohou z EU pryč, nebo ne?

2 1
možnosti

P71a44v34e31l 24F46ó22g28e90l

20. 9. 2017 12:56

Když porušování německých a evropských zákonů jako na běžícím pásu s hroší kůží CDU nezatřáslo, tak tahle blbost určitě ne.

8 0
možnosti